VILL JAG: Satsa lite extra på plugget. Ni vet, verkligen bestämma mig för att plugga i någon timme. Det är ju så enkelt att komma med ursäkter, speciellt när man hittar dammkorn som absolut måste städas bort innan.

SKA JAG: Plugga och jobba och fika med vänner. Jag och Vilma ska börja öva inför högskoleprovet. Det ser inte ljust ut, speciellt inte på mattefronten. Kan knappt ett plus ett. Ge oss en spark i baken och önska oss lycka till.ÄR LEDORDET: Skita lite mer i vad folk tycker och tänker. Det är så viktigt att man vågar göra sin grej trots vad andra har att säga. Gå inte miste om livet bara för att någon hade en åsikt.

ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att jag har så kloka syskon. Blir lika otroligt känslig varje gång man lyfts upp och stöttas av dem. Mina fina bröder.TIPSAR JAG OM: Dokumentären Leaving Neverland som sänds på Svt1. Jag har alltså inte sett dokumentären än, men hört folk som sett den och även kollat in trailern. Känns som en dokumentär man verkligen borde se. Handlar kort och gott om två pojkar som i åratal av sexuellt tvång, nu talar ut om tiden med Michael Jackson.

HOPPAS JAG: På vackert väder och bra humör!!

Låt den här veckan bli toppen!

Bilder från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229