Hoppas er torsdag har varit underbar än så länge!

Själv har jag en alldeles fri dag. Jag har därför tänkt fokusera lite extra på mig. Läsa bok, svänga förbi gymmet och kolla film. Prick sådant jag mår bra av. Funderar även på att sätta mobilen på flygplansläge resten av dagen och bara få vara. Tror det kan vara viktigt ibland, att bara stänga av.

Tänkte också passa på att slänga in ett boktips. För er som förälskar er i små dikter likt mig, så är den här toppen!

Nämligen Bodil Malmstens samlade dikter. Allihopa!Det var för ganska exakt ett år sen som jag började läsa hennes dikter uppladdade på Pinterest. Jag blev kär. Galet förälskad i det lilla och begav mig till bokhandeln.

Först var jag egentligen ute efter hennes bok "Det här är hjärtat". Eftersom att den var helt slut (förståeligt) så blev det inte så. Det blev så mycket bättre. Istället fann jag alla hennes dikter i en och samma bok.Faller pladask för hennes sätt att skriva på. Med bara få ord lyckas hon skapa stora känslor.Och så här ser den ut.Dikten till vänster är en av mina favoriter. Vet inte riktigt varför, men den har liksom tagit en plats hos mig. Den till höger är också fin, hugger i hjärtat för en sekund. Snurrar och lindar in en.Och den här, speciellt meningen "Kärleken är att jag vill att du finns". Kan nog inte bli mycket finare än hennes texter. Det är boken jag plockar fram lediga dagar som dessa. När en klump växer sig i magen är det här bra medicin.

Detta var bara några av alla hennes dikter. Ville mest tipsa, tipsa, tipsa!

Har någon av er läst den tidigare?


Gillar

Kommentarer

linneahedberg
,
Men gud va vackert! Blev helt varm i hjärtat av att läsa dessa, måste verkligen kolla upp fler! Så sjukt mysigt inlägg ♡nouw.com/linneahedberg
Tessjohans
,
Håller med till hundra, hon har skrivit så underbart mysiga dikter! Det tycker jag verkligen du ska! Tack fina du <3nouw.com/tessjohans
ineees
,
Så vackert <3nouw.com/ineees
Tessjohans
,
Åh ja, hon skrev på ett så underbart sätt <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229