Tänker att vi kör en liten "lär känna mig" grej. Så here we go! Den klassiska fem saker ni inte visste om mig.

1. Pratar i sömnen

Sker en del skumma ögonblick under tiden jag sover. När jag var liten sparkade jag alltid med benen som om jag sprang ett maraton. Täcket flög åt höger och vänster medan jag kutade för livet. Numera pratar jag endast i sömnen, något som började så sent som under gymnasiet. Man kan ha en konversation med mig om man så vill. Det läskiga är väl att jag kan vara halvt vaken vid sådana tillfällen och inte riktigt kan stoppa mig själv.

2. Lyssnar på musik hela tiden

Från det att jag vaknar till att jag somnar. Det första jag gör på morgonen är att starta igång med musik. Man kan säga att det är mitt sätt att piggna till och komma igång med dagen. Därefter spelas musik under stort sätt hela dagen, med undantag på arbetstid. Under redigering, matlagning, träning och duschande, i princip alla stunder. Ps min favoritlåt just nu skulle nog vara Forever young av Alphaville, så fin låt.

3. Prickar när man blundar

Ni vet när man är riktigt liten och fantasin är oändlig? Man tror på alla möjliga konstiga grejer och fattar inte riktigt hur saker fungerar än. Jag och en kompis trodde att "prickarna" (eller det pixliga?) man ser när man blundar, var alla döda själar. Att man såg allihopa som dött när man stängde ögonen. Som att dem skulle sväva omkring i luften.

4. Annars händer det här?

Kan ibland få lite idéer för mig om att man måste göra en grej på ett visst sätt annars händer det något. Till exempel att alla måste ha likadana glas när jag dukar, att besticken måste vara vända åt samma håll eller att ljudnivån på teven måste ha jämna siffror. Om inte så kommer tanken "annars kanske det här hemska händer". Vilket jag vet låter urlöjligt för det fungerar ju inte så haha. Händer inte speciellt ofta, men ibland dyker det upp.

5. Vill göra allt med en gång

När jag får en tanke om något så vill jag utföra detta på studs. Det kan handla om utflykter, fotografering eller andra typer av projekt. Väldigt ofta ger jag efter och bara kör på en gång. Vilket kanske inte alltid är så bra i alla lägen, blir väldigt många impulsiva beslut med noll tanke på konsekvenser. Men på så sätt får jag väldigt mycket gjort också, det går att se från olika perspektiv antar jag.

En liten snabbis-lista på fakta ni förhoppningsvis inte visste om mig! Försöker dela med mig om allt och lite till. Hur är det med er? Känner ni igen er i något? Eller är jag kanske helt ensam?

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
,
Tvångstankarna känner jag igen 🙈. Men har blivit bättre nu, himla skömt 😃nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
,
Åh skönt att inte va ensam om att känna så! Skönt att det blivit bättre 😃❤️nouw.com/tessjohans
Emmaengstrom
,
Såå fina bilder! <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
,
Åh tack så mycket! ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229