Det känns så långt bort nu. Hatkärleken. Jag ville springa och aldrig mer komma tillbaka. Inte ens för två sekunder. För det fanns något fult över den här staden. Liten och trångsynt med noll möjligheter. Centrum höll på att dö och gatorna blev öde. Inombords skrek allt. Jag ville mer än det här. Jag ville större.

Jag lärde mig inte uppskatta Halmstad förrän jag fick chansen att sakna det. Så när jag flyttade tillbaka hit från Göteborg, var det som om någon planterat ett frö. Ett frö som sakta började blomma. Och nu står jag här - ett år senare - och känner att mitt hemma är bland det finaste någon kan ha.

Jag vill fortfarande mer. Jag vill fortfarande större. Men skillnaden är att jag vågar komma tillbaka nu. Kanske inte imorgon, kanske inte om sex månader, men kanske om några år.Mitt Halmstad. Min hemstad.


Gillar

Kommentarer

37grader
,
Härligt ändå! Hemma är alltid hemma, men det är väldigt kul att testa att leva på andra ställen också 😊☀️nouw.com/37grader
Tessjohans
,
Precis så tänker jag med! Det kommer alltid vara något speciellt med hemma, men man lär sig så mycket och framförallt upptäcker, på andra ställen med! Och hem finns ju alltid kvar, ifall man väljer att återvända i framtiden 😃❤️nouw.com/tessjohans
ineees
,
Fint ❤️nouw.com/ineees
Tessjohans
,
❤️❤️❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229