Det var längesen vi hördes nu! Eller ja egentligen bara ett par dagar sedan.

Saknar bloggen och att få skriva av mig. Samtidigt har jag tagit mig tiden att bara få vara med mig nu. Jag jobbar en del, umgås med vänner och skriver mycket. Vid sidan om allt detta kollar jag alldeles för ofta på serier. Ni vet hur det blir, avsnitt efter avsnitt. Man ska alltid bara se "ett avsnitt till", som självklart leder till minst tre till. Vart håller självbehärskningen hus??

Till saken. Jag har bestämt att det får bli lite så över jul och nyår. Dålig uppdatering osv. Det är ju trots allt då man ska vara lite extra med familjen. Uppskatta allt runt omkring medan man kan och så.

Annars har mina dagar sett ut lite såhär:Vi firade mini-julafton. Jag och några kompisar. Självklart med aktivitet som julklappsspelet. Här är mitt paket. Hade köpt en mugg, mini marshmallows och ett oboypaket. Tänkte att det kunde va ett kul varmchoklad-kit.Och här är en liten del av gänget!Gick förbi stora torg och möttes av en julkör. Så fint att bara stå och lyssna för en stund.Börjat använda min lilla rock (eller kappa?) desto mer.Och tog en fika med en vän. Eftersom jag inte är så förtjust i kaffe, blir det alltid choklad istället.Deltog i pepparkakshus-tävling hos ett par vänner. Mitt lag gjorde huset till vänster!


Hoppas att ni haft lika mysiga dagar och att julstämningen är på topp!


Gillar

Kommentarer

isabylund
,
Mysfaktor i detta inlägg dåååå <3nouw.com/isabylund
Ida
,
Gör det du vill och ta bloggen när du har tid och lust ❤ Njut av jul och nyår! Kram onlyonewaytogo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229