Godmorgon på er!

Vi har rullat oss in på ännu en lördag i November. Helt galet och lite till hur fort denna månad har gått. En vecka kvar och sen är den över. Ändå så är jag lite glad. Glad för att December är på väg. Jag är den som börjat lyssna på julmusik i lurarna och går runt med längtan. Vad jag önskar julestämning nu.

Förutom en rejäl dos otur har jag haft en ganska bra vecka. Har till och med lyckats skrapa ihop lite mobilbilder. Inte ofta det händer kan jag säga er.

Lite såhär har mina dagar sett ut:Har börjat cykla överallt och försökte ta en cool spegelselfie innan turen. Cool vet jag inte, men varm - ja.Såhär glad är jag när jag trallar omkring i kylan innan snoret dränker mig.Jag och mamma försökte piffa upp min toa med lite korgar på hyllan. Vet inte riktigt hur jag ska dekorera resterande hyllor än. Vad har man egentligen på en toa-hylla?Jag och E har börjat ta veckopromenader på Galgberget. Pratar om allt och lite till kring livet. Vad jag uppskattar dessa stunder.Var tvungen att screena Fornis lista på romantiska komedier pga ser så sällan på film. Det blir mest slöa blickar framför serier. Nu ska det ändras på.Sen skulle jag tvätta. Var lite glad och tog en hiss-selfie innan.Efter tvättstuge-slit var jag tvungen att fotografera min bricka för att inte glömma mitt nr. Men nu finns den där i min kamerarulle, nr sju, det ska jag minnas.Inför filmning på måndag åkte vi (cirkus) 70 meter över marken och kollade in lokal. Kunde inte riktigt släppa att världen såg ut som sims.Efter att ha borstat tänderna en kväll tog jag ännu en selfie. Vet inte riktigt hur jag tänkte här måste jag erkänna. Ville jag se mig själv i profil? Tyckte jag om mitt hår lite extra? Eller ville jag ha en bild på tandkrämsfläcken? Jag minns inte.Till sist blev jag kär i denna text.

Förutom allt detta har min vanliga otur och klumpighet slagit till mer än någonsin. En dag gick jag på stan. Ni vet när man möter någon och vet inte vilket håll man ska passera varandra på? När det slutar med att båda försöker ta samma håll och världens konstigaste stämning uppstår. Det hände med ett cyklande barn. Två sekunder senare har hon flugit in i mig med hennes kompis på pakethållaren. Med ren panik brister hon ut "förlåt" gång på gång, varpå jag svarar med ett "det gör absolut inget!!" för att försöka lugna.

Bara någon dag efter den händelsen kom klumpigheten och knackade dörr. Jag är fortfarande en ovan cyklist måste jag säga. Så när jag försöker låsa upp och dra ut min cykel välter jag flera andra cyklar. Pang och bom, dominoeffekt. Har hundratals fler klumpighets-historier att berätta då det är en vardag för mig, men det sparar vi till en annan gång!

Hur har er vecka varit?


Gillar

Kommentarer

isabylund
,
HUR lyckas du se sådär cool ut på bilder?! Jag känner mig så fånig när jag försöker mig på annat än mitt safecard-smile 😊 Ett struggle det där med badrumshyllor, haha. På riktigt, har också klurat på hur fan man får ett badrum snyggt inrett? Får du tips eller en snilleblixt så snälla dela med dig, Kram <3nouw.com/isabylund
Tessjohans
,
Åh men tack haha, har inte den blekaste aning, tycker knappt jag kan le normalt så blir sådär istället haha! Men du ser ju så underbar ut när du ler, så skulle säga att det är ett väldigt bra safecard-smile i så fall! <3

Så skönt att man inte är ensam om det haha, har inte den blekaste aning?? Just nu har jag bara ställt lite grejer så det inte ska se så tomt ut, men har ingen aning om vad man ska ha haha? Samma gäller dig, då måste du hojta till! Kram på dig <3
nouw.com/tessjohans
jessina
,
Så roligt att du vill vara med på veckans blogg! 💕nouw.com/jessina
Tessjohans
,
Åh ja verkligen! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229