Ni som följer mig på Instagram vet att jag uppdaterar ganska flitigt, hehe. Följer ingen riktig regel om hur ofta man "får" uppdatera. Vet att många tycker man endast ska ladda upp något då och då. Medan andra laddar upp fem bilder per dag. Det är ju olika det där. Huvudsaken är ju att man gör det man känner för. Om folk ej gillar det så finns det en knapp där man kan avfölja helt enkelt.

Nog om det. Idag tänkte jag att vi går igenom mina senaste bilder och historierna bakom dem!

För er som är sugna på att kika på fler bilder kan hitta mig på @tessjohans.Den senaste bilden ser ut såhär. Finns kanske ingen direkt toppen historia här mer än att jag klippte mig i måndags. Blev en liten bit. Ångrar att jag inte klippte ännu lite mer pga mitt hår växer som attan!Under sommaren 2010 hade en släkting gått bort och vi rensade igenom huset. Hela familjen, kusiner, farmor, ja nästan allihopa. Jag och V sprang runt och fotograferade en hel del. Vi hade ju nyss skaffat systemkamera. Som jag skrapade ihop pengar till den. Kämpade verkligen.

I vilket fall var detta stället en dröm. Ett hus fyllt av gamla möbler och fotografier. Jag är ju (och alltid varit) lite extra svag för sånt som är lite äldre. Finns liksom så mycket berättelser runt omkring.Från resan i London. Han skulle ha en vinyl, gärna en speciell. Vi drog fram google maps och sprang runt. Minns inte hur många ställen vi letade på, men ett flertal besök blev det. Stod där, bläddrande mellan omslag och bokstäver.Under hösten 2016 åkte vi till Tyskland. Vi och farmor och allihopa. Bodde alldeles intill havet. Gick på mysiga gator där det vankades festival och i skogen mot stora slott. Fotograferade något otroligt på den resan. Fanns liksom så mycket att se och uppleva där. På den här bilden blev lillebror modell.I somras fick jag en kick och ville ut och ta bilder, typ hela tiden. Minns att jag en gång gick upp runt 4-5 på morgonen bara för att åka till stranden och ta porträtt, innan en kotte hunnit vakna. Tvingade till och med min lillebror till Danska fallen (för er som inte vet, ett ställe med massa skog och vattenfall). Fick många bra bilder denna sommaren, vilket jag är otroligt tacksam över.

Just den här bilden knäppte jag precis utanför vårt hus där hemma.Ännu en bild från i somras, då man var solbränd och njöt lite extra av värmen.En väldigt gammal bild under en fika med V. Tror det var så att vi skulle ut och springa i skolan innan denna bilden togs. Att vi bestämde oss för att äta frukost i stan. Om inte mitt minne är alldeles för knasigt.

Har alltid uppskattat våra stunder av fika. Särskilt när man inte setts på länge och har så mycket att prata om. Vad som hänt med kärleken, på jobbet, i skolan och den där arga kunden.En inte så gammal bild. Ibland vandrar jag runt i lägenheten för att stanna upp och se ett speciellt ställe. Den här gången resulterade det i en mini photoshoot bredvid min växt. Har funderat på att kalla den Doris, om man nu ska ge namn till växter?Sist men inte minst. Den dagen då jag hittade mina efterlängtade skor på second hand för endast 75kr. Tror dessa kan vara bland mina bästa fynd någonsin. Hade letat så länge efter ett par men inte hittat exakt dem. Så heja second hand!

Lovar att användas flitigt när värmen smyger sig på igen.


Gillar

Kommentarer

artibus
,
Verkligen fantastiska bilder!! ❤️nouw.com/artibus
Tessjohans
,
Åh tack fina du!! ❤️nouw.com/tessjohans
Matildaberlin
,
Verkligen så GALET fina bilder!! <3nouw.com/matildaberlin
Tessjohans
,
Åh men tack!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229