Tog en titt bland mina snap memories. Den högen man glömmer bort helt och hållet, för att något år efter få en påminnelse. Ja ni vet ju.

Nu är det sommar igen och vad passar inte bättre än att blicka tillbaka på några snaps ifrån förra sommarn?

Låt oss ta en liten kik.Lillebror tog studenten. Vid sidan om stod jag och agerade stolt syrra, det är ens plikt. Hade på mig gul klänning och svettades som en gris den dagen. Men fint var det.Hade flyttat hem igen och proppat in mina (lite för många) kläder i garderoben i gästrummet. Levde i ett garderobskaos till november ungefär.Köpte inflyttningsblomma till Vilma. Blev lite kär i det lilla knytet. Någon vecka senare fick jag höra att han var övervattnad och död. Hon är nog lika bra som mig på att döda blommor.Så blev hon med kattunge. Jag och Sara dog söthetsdöden.Fick chans att inviga min supersnabba båt. Blev nog åtta år igen, där och då. I sommar plockar vi fram den igen. Välkommen på kryssning.Jag och Jenny hade lite för skojigt med kex-bokstäver en sommarkväll vid Nissan.Och ibland åt man god mat hemma hos familjen.Spenderade tid med grannens kossor. Så vackra djur ändå.

Åh måste bara slänga in detta, men minns ni mamma mu? Älskade henne när jag var liten!! Otroligt mysig.Vi fick en kompis en eftermiddag.Fick dille på flap jack och åt det så ofta jag kunde, eller ja de gångerna jag orkade ta mig till Coop.Och till sist, blommorna vi fick från jobbet en dag.


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Så fina minnen ändå, stor sommarkram vännen! 💐✨nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Oh ja, små med härliga stunder! Kram på dig ❤️✨nouw.com/tessjohans
Lie7
,
Så kul idé med ett sånt här inlägg! 🥰nouw.com/lie7
Tessjohans
,
Åh tack så mycket, så roligt att höra! <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229