Tänker att vi kör ett inlägg med lite gott och blandat. Precis som en godispåse. Vad jag kollar in just nu.

Som en titt in i vardagen!Systrar 1968.

En serie jag hittade för någon dag sedan. Finns att se på Svt. Har än så länge bara hunnit se avsnitt 1, men oboy vad bra än så länge. Underbar. Tips till er alla!

"Systrar 1968 utspelar sig i en omvälvande tidsepok, när två världar krockar spirar både kärleken och vänskapen i det lilla samhället och det blir en sommar att minnas för alltid." En mening från svts beskrivning av serien.Små tjejer.

Ni som följt Så mycket bättre har med största sannolikhet hört Linnea Henrikssons version av Små tjejer. Häromdagen hittade jag en remix och så viktig låt. Ger en power som en hel armé bakom. Vi har spunnit in i en tid där vi rör om i grytan. Saker händer. Bara en sådan viktig del som Me too rörelsen. Att våga prata och stå upp för varandra. Och så ska det ju va. Hela tiden. Man ska kämpa för rättigheter och jämställdhet.

"Gör vad du vill så världen aldrig blir sig lik. Revolutioner. Revolutioner.

Man måste säga det igen, säga det igen, säga det gång på gång.

Om jag säger det igen, säger det igen, händer det nåt nån gång?"Roliga bilder.

Satt uppe sent en kväll och bläddrade igenom inlägg i en fb-grupp. Hittade bilder som fick mig att bubbla på kvällskvisten. Sådant som är småkul in på natten.Jag behöver dig mer än jag älskar dig och älskar dig så himla mycket.

Läste en text någonstans som ledde mig till den här boken av Gunnar Ardelius. Vill verkligen läsa. Har bestämt mig för att beställa den så fort jag läst ut min senaste.Skissat på tatueringar.

Annars har jag skissat på tatueringar. Vill ha något eget denna gången. Så min bror har hjälpt mig att förfina bilderna på ipaden. Pratat med tatuerare och kollar på datum. Något spännande att se fram emot.

Detta är bara in-zoomningar på några. Tänker att ni får se när den sitter på kroppen sen och är klar.


Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Känner att jag måste kolla in systrar 1968, känns som något för mig! Småtjejer är min favoritlåt och lär alltid vara, SÅ fantastisk!nouw.com/linndossing
Tessjohans
,
Det tycker jag absolut du ska göra!! <3 Håller med dig till hundra, så himla underbart bra låt. Spelas på repeat typ hela tiden här! <3nouw.com/tessjohans
Ida
,
Vilka underbara bilder och texter! Skulle med vilja tatuera mig men kan inte bestämma vad... onlyonewaytogo.blogg.se
Tessjohans
,
Åh ja visst är dem! Så kul att höra, det är verkligen något som är så kul. Finns ju så mycket man kan göra, håller med om att det är svårt att bestämma sig för just vad, det ska ju ändå finnas på ens kropp hela livet. <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229