Godmorgon på er hjärtegull!

Det är fredag igen och hur härligt är inte det? Något lite extra med fredagar är det allt. Dagen då man kan varva ner efter en tuff vecka. Eller ut och festa järnet. Allt beroende på fredagshumöret.

Tänker att det var dags för en liten lista att kicka igång dagen med. Eller vad säger ni?


Hade tacokväll med mig själv för några dagar sen. Tacos alla dagar i veckan kände jag nästan.


Veckans bästa: Att allt är i sin ordning igen. Skolan har börjat och jag har lyckats hålla rent i lägenheten. Alltså inga kläder på golvet, förutom enstaka plagg jag kastat i en flyttkartong som aldrig plockas upp. Tror nästan den kommer stå kvar orörd till nästa flytt. I alla fall om jag känner mig rätt.


Veckans sämsta: Måste nog vara att jag insett att kursen är slut om exakt en vecka. Jag är inte redo. Det här halvåret har varit det bästa som hänt mig på länge. Har jobbat ihop med otroligt fina och härliga människor. Som vi skrattat oss igenom planeringsfaser blandat med kånkande av kamerautrustning. Lite sorgligt att vi alla försvinner mot olika håll snart.


Spenderade någon timme på Myrorna och hittade denna servisen. Blev kär i både färgerna och mönstret. Hade köpt om jag hade haft plats här hemma.


Veckans serie: Har ju fastnat framför Riverdale. Kan inte riktigt låta bli att stanna uppe den där extra timmen bara för att se liiite till. Rackarna lyckas ju alltid kapa avsnittet när det är som allra mest spännande. Fastnar som en fisk på en krok.


Sen var det ju lill-lördag. Köpte denna röda t-shirt på Myrorna någon dag tidigare. Använder sällan starka färger, men blev en sån härlig klick på dagen.


Just nu: Sitter jag och äter frukost. Ska om en stund pallra mig iväg mot gymmet. Det blir löpband idag. Har en hatkärlek till det. Är ju den som hellre springer i naturen, helst på grusväg eller i skogen. Dagen fortsätter därefter med en sista inspelningsdag till vårt projekt i skolan.


Har ju också fotat en hel del under dagarna. Insåg att jag har ett nästintill perfekt ljus alldeles bredvid fönstret i vardagsrummet. Synd bara att mitt stativ är aningens för kort. Men som med allt annat löste det ju sig också.


Helgens planer: Ikväll har jag bjudit över ett gäng vänner på fredagsmiddag. Tänkte laga något extra gott och bara ha det härligt. På lördag är det tänkt att spendera timmarna med plugg och möjligtvis en fika på stan. Söndag likaså en drös med plugg och sammanställning av projektrapport till skolan.


Hoppas ni haft en lika grym vecka som jag och att er helg blir toppen!

Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Bästa dagen på Veckan!nouw.com/linndossing
Tessjohans
,
Håller med till hundra! <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Men vilken fantastisk vecka min vän, det var du så värd! Hoppas de kommande veckorna fortsätter i samma spår! <3 Den där servisen hade verkligen inte jag heller tackat nej till och din tröja - my god vad den klär dig fint!! <3nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Tack så mycket fina Johanna! Hoppas du fick en fin vecka och att denna fortsätter på bra spår! <3 Inte jag heller, den var så fin och mysig! Åh tack!! ❤️nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229