Tror faktiskt att gul har gått och blivit en ny favoritfärg. Eller ja vinrött kommer nog alltid komma på första plats dock! Men gult alltså, kan man annat än älska denna färg? Vill ha gult i mycket! Har därför satt ihop en liten lista på tre grejer som absolut inte skulle vara helt fel.


Gula byxor

Gult är ju så grymt fint mot solkysst hud! Speciellt med somriga toppar. Som många vet har jag en grej för kostymbyxor, är egentligen lite hatisk mot alla andra byxor hehe. Jeans är inte min grej om jag inte hittar just dem där jeansen liksom. Har därför hittat dessa hetingar från Ginatricot! Tänk det till en sval sommarkväll?

Gul resväska

De flesta har svarta resväskor (vad jag lagt märke till?) och hur ballt hade det inte varit om en gul kom rullandes på bandet? Inte nog med det, man skulle ju lätt få syn på den med för den delen! Är sugen till hundra och lite till på att införskaffa mig något liknande dessa alternativen. Ska ju ut och resa i höst så vad vore inte mer passande än en guding?

Just dessa resväskorna är från Accent. Vilket ni hittar här, här och där.

Gul konken väska

Dessa kära kånken väskor. Äger ännu ingen fjällrävenväska. Lutar dock mot att beställa en grön eller röd eftersom jag verkligen skulle behöva en ryggsäck. Samma här att det vore perfekt storlek till handbagage på flyget. Kommer ju nästan yra runt som en gul liten Nisse på flygplatsen om det fortsätter såhär. Här hittar ni en av många sidor med kånken.

Frågan är nu: har ni någon färg som ni tindrar lite extra för? Eller har jag gått och blivit lite för besatt av gult?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229