Vad vet vi egentligen om varandra? Om våra rädslor, tankar och vanor? Det är inte ofta man delar med sig av sådant det första man gör när man lär känna någon. Då är man ju mer på sin vakt, eller hur?

Denna eftermiddag tänkte jag dela med mig av fem hemlisar. Sånt ni kanske inte visste om mig!Jag är mörkrädd.

Ni läste rätt. Tjugo år och fortfarande en aning mörkrädd. Detta kommer och går i olika perioder. I somras lyssnade jag en hel del på mord- och spökpoddar. Något som absolut inte var något problem under ljusa dagen. Men så fort timmarna började ticka mot kväll, smög sig tankarna fram. Jag är väldigt bra på att skrämma upp mig själv och blir då rädd för vad som kan gömma sig i mörkret. Händer ibland att jag kikar under sängen innan läggdags, haha..När jag är ensam på gymmet dansar jag.

Jag dansar och sjunger nästan vart jag än befinner mig. I duschen, köket, bilen och även i gymmet. Eftersom jag oftast tränar tidig morgon brukar det många gånger vara helt tomt. Då tar jag tillfälle i akt och kör lite bugg-moves framför spegeln. Man måste passa på när tillfälle ges, dansa för allt i livet!


Jag gillar inte att ringa viktiga samtal.

Är en aning skraj för att ringa viktiga samtal. Ni vet sånt om måste fixas ibland? Bokning av frisör, fixa med bredband eller liknande. När det kommer till grejer som ska bokas går jag hellre och bokar på plats. Jag vet inte riktigt varför det är på detta viset haha, men lite telefonskräck har jag väl.
Jag har matperioder.

Vilket betyder att jag gärna fastnar för en speciell maträtt eller mellanmål. I våras när jag bodde själv kunde jag äta tacos i princip varje dag. Tröttnade aldrig och fastnade liksom lite för det. Därefter kom perioden med ostmackor, lingongrova och ost. Fanns nog inget direkt stopp i mig. Åt det både till frukost och middag. Har ni också perioder ni fastnar för något speciellt?


Jag är expert på att skämma ut mig.

Ibland kan jag vara väldigt klantig och har liksom vant mig vid det. Man måste få bjuda på sig själv, vad vore livet annars? Jag är den som vinkar på fel personer, råkar ramla vid fel tillfälle eller babblar lite för mycket om allt med människor (läs kunder) som jag ej känner.

Under gånger då kompisar har velat prata med den där söta killen på krogen, har jag erbjudit mig att vara den konstiga vännen. Den som dyker upp och säger något helt random för att lätta upp stämningen. Vilket många gånger har fungerat!

Kanske inte en hemlis, men något jag ser som en bra egenskap vid vissa tillfällen. Om något så blir vardagen mycket roligare.


Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
,
Förutom att dansa på gymmet så stämmer allt annat in på mig också hihi!nouw.com/celinelundqvists
Tessjohans
,
Åh va roligt att du känner igen dig!!<3 Hoppas du haft en superfin kväll! nouw.com/tessjohans
Matildaberlin
,
Bortsett från det mörkrädda så preachar jag in i allt den andra!! Vad vore livet utan dans va?? =) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Tessjohans
,
Härligt att höra ju!! Håller fullkomligt med, livet hade inte varit detsamma utan dans! Kram på dig <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229