Det är som glitter och splitter i magen. Här är nuet. Allt vi får uppleva, människor vi får lära känna och så jädrans kul vi ska ha på vägen. Ta alla chanser, gör allt som faller dig in, utvecklas och blomma. Ägna en tanke och le lite extra.

Sitter vid köksbordet och lyssnar på The 1975. Har nyss lagat mig bananpannkakor och strött över ett lager kanel. Den här dagen har varit proppfull med så mycket. Jag har klippt håret, varit på inbody-mätning, handlat och tränat kondition med F. Känns nästan som om jag levt i bilen. Fram och tillbaka, tillbaka och fram. Missförstå mig inte, det har varit en kul och händelserik dag! Mer dagar likt denna behövs. Dagar när man hittar på grejer och inte ligger på soffan bara för att man är ledig. Det finns en värld utanför som väntar.

Ikväll ska jag göra smoothie och läsa. Börjar kl 6 imorgon (++ det är fredag då?!) och ska vila till tusen ikväll. Något annat jag också ska göra är att träffa J. Tjejkväll med en massa prat, sånt som lindrar tankar och själ. Längesen nu!

Hej hopp på er finingar!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229