Det är som att hela jag värms upp medan allt annat kyls ner. Hjärtat bäddas varsamt in under filtar. Liksom smälter i takt med chokladen. Snubblande steg mellan olika vattenpölar och frusna läppar. Kroppar som värmer varandra under minusgrader och trasiga element.

För att få till en underbar höst behövs endast ett fåtal ingredienser.Läs..

allt som går att läsa! Böcker, tidningar, nyheter och dikter. Kryp ner under filten framför brasan med den där speciella texten. Det finns en hel värld full av historier som väntar på att berättas.


Läk hjärtat..

med varm choklad. När kyla eller sorg knackar dörr. Att vrida på spisen med mjölk och kakao i högsta hugg. Få hjärtat att smälta och värmas upp på nytt.

Finn inspiration..

i kataloger, på pinterest och i din omgivning. Hösten är till för mål och utvecklande. Att våga och vilja finna nya vägar.


Skriv..

ner allt inom dig. Känslor, tankar och händelser. Föreviga din höst i skrift. En del av lycka är att läsa gamla texter och veta att man klarar sig. Det gör man alltid.
Mys ner dig..

i dina allra mysigaste plagg. Stickade tröjor, tjocka strumpor och halsdukar. Hjälp kroppen att hålla sig varm under de kallaste timmarna.


Använd fantasin..

under regniga dagar. Ha inomhuspicknick, bygg kojor eller improvisera ihop nya recept. Hela dagen är din, gör något som får dig att le lite extra.Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
M A G I S K T inlägg! <3<3nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh men tack!! <3nouw.com/tessjohans
Linaerix
,
Så fina bilder!nouw.com/linaerix
Tessjohans
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229