Och pang så var det oktober. Ännu en månad av år 2018 har passerat, tiden bara susar iväg som världens snabbaste racerbil. Typ i alla fall.

Har tagit och samlat ihop en liten månadslista om september, det blev ju en ganska fin månad trots allt. Läs och njut!Månadens höjdpunkt: Att jag har lärt känna så underbara människor. Älskar att träffa nytt folk. Det finns så mycket fint vi kan lära av varandra och så många skratt som måste skrattas! Jag har haft turen att klicka med två stycken extra fina personer. Vad jag är lyckligt lottad!

Månadens låt: Eftersom jag gör nya listor och finner nya låtar ungefär varje dag, så blir detta svårt. Men har under senaste veckorna fastnat extra mycket för Tonight av Lykke Li. Blir liksom extra bubblig när jag hör den, kan inte riktigt förklara men tycker den är så vacker att lyssna på framåt kvällningen. Har ni hört den?Månadens fail: Jag gör minst en fail varannan dag. Är väldigt klumpig av mig och lyckas alltid göra bort mig på något vis. Eller tror inte ens jag kan göra bort mig längre haha, har kommit förbi den gränsen! En av alla fails skulle nog vara när jag hämtat ut två superstora paket inne i stan. Kommer på att jag måste inom apoteket och fastnar i dörren.

Månadens lärdom: Att man ska leva i nuet. Det är inte givet att vi kommer ha nästa år, nästa vecka eller imorgon. Om vi hela tiden går runt och tänker på vad som ska hända i framtiden, glömmer man lätt bort att uppskatta det som sker just nu.Månadens favvo-mat: Men ååh rostat bröd med ägg på!! Har gått och kärat ner mig i det här totalt haha. Som ni vet vid det här laget så är jag ju en liten periodare när det gäller till saker man kan äta. Om rostat bröd nu inte skulle räknas så skulle jag säga sushi! Har nog aldrig ätit så mycket sushi som under September.

Månadens projekt: Ser bloggen som ett projekt, är glad att jag lyckats hålla igång skrivandet trots mycket jobb och skola. Har blivit en aning bättre på att planera och pussla ihop det. Annars har jag haft en del mindre produktioner med skolan också.Månadens favvo-plats: Sorgligt nog sängen. Önskar att jag kunde säga något mysigt smultronställe, men har inte varit iväg så himla mycket under September. Sedan gör jag nästan allt i sängen när det går mot kallare tider. Jag äter där, pluggar där, kollar film där, sover där och redigerar där. Allt möjligt! Sängen är ganska bra trots allt.

Månadens summering: Tio av tio poäng. Har haft så kul under veckorna och verkligen vågat ta det lugnt. Insett att allt inte behöver gå i raketfart. Myst lite extra och tränat när jag känt för det. Jag har lyssnat extra på kropp och psyke, det är ett stort steg i rätt riktning. Hoppas att kommande månader fortsätter på samma vis!


Gillar

Kommentarer

isabellaevelina
,
Va fina bilder! kul med listor, fin blogg du har!! 😊<3nouw.com/isabellaevelina
Tessjohans
,
Åh tack så mycket fina du! Visst är det, älskar listor! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229