en lista om hösten

Tisdag och dags för en lista igen, tänkte jag och log lite för mig själv.

Luta dig tillbaka och njut!1. Beskriv din höst i tre ord.

- Mysig.

- Fartfylld.

- Rutiner.


2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Korten på bordet, det bästa med hösten är självfallet alla mysiga innekvällar. Ni vet när man gosar ner sig under filten utan dåligt samvete och dricker varmt? Och ett plus på vädret där. Alla färger och perfekt temperatur för tjocka tröjor!

Det sämsta skulle vara när regnet öser ner och skorna läcker in. Typ. Eller att det blir mörkt så tidigt.3. Hur höstmyser du?

Först och främst skulle jag laga en god middag. I huvudet ha förbestämt en mysig komedi eller drama, helt beroende på humör. Ljusen ska tändas och rummet ska släckas! När allt är klappat och klart dyker jag ner i soffan under en filt.

Så länge jag får såna kvällar i höst, är jag mer än nöjd.


4. Vad har du på TO-DO listan just nu?

Så mycket att jag knappt vet ut eller in. Det viktigaste nu är plugget. Jag ska hinna med en paper, seminarium och tenta. Alltså prio ett. Sedan ska födelsedagar firas och jag ska försöka få in en rutin. Efter nollningen har allt i princip varit en stor röra. Inte först nu har jag hittat en pluggrutin som jag tror fungerar för mig. Så ska strax försöka ge mig på träningen igen och även planera in matlagningsdagar. Men en sak i taget, det gäller att inte ha bråttom.


5. Bästa musiken för regniga dagar?

Den här listan jag började på för ett tag sedan. Alltifrån Bon Iver till Mumford & Sons och José Gnozález. En redig myslista!6. Vad tittar du på?

Just nu har jag ingen serie jag följer, vilket har lett till att jag istället sitter klistrad framför Idol. Flera år sen jag verkligen följde det programmet utan att missa ett varenda avsnitt. Men nu var det dags igen I guess!

Har ni något bra serietips, hojta till!


7. En höstig maträtt du kommer äta?

Är ju dålig på det här med säsongsrätter, men svamp är väl en sådan? Och soppa? Har en liten hemlig önskan om att lära mig gilla svamp, men jag vet inte. Jag vågar liksom inte och är inget fan av varken konsistens eller smak. För mig blir det förmodligen mycket kikärtor, bönor och tomatsoppa i höst. Lite av varje och sådant man har hemma!


8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

För exakt ett år sedan läste jag medieproduktion. Filmade till projekt och jobbade mycket kring att lyfta fram samtyckeslagen inom vårt projekt. Utanför det jobbade jag och lärde väl känna mig själv på ett helt annat plan än tidigare. Framförallt insåg jag mitt eget värde på ett helt annat sätt.9. Var hänger du helst under helgen?

Gärna hemma under ruggiga höstdagar, men också på caféer och hos kompisar. Det ska vara en fin blandning av alltihop helt enkelt.


10. Vad har du för höstplaner?

Att komma igång med träningen igen, men också att ta mig tiden att vila. För att orka med livet måste vi ta pauser ibland. Det fungerar inte att köra 100% varje dag i flera veckor. Det går inte.

Andra höstplaner jag ser fram emot är att Alicia och Jenny ska hälsa på. Att jag bokat in en tatueringstid (!!!) och familjen kommer i oktober. Resten tar vi som det kommer.


Har ni några roliga höstplaner?

Lista hittad hos Andrea.


#nouw #nouwinspo #bestofnouw #blogglista #lista

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Hur mysig lista som helst! Håller med om att alla innekvällar är guldvärda alltså, de kan man mysa till ordentligt <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Men visst är dem? Så himla underbart att sitta inne och mysa! <3nouw.com/tessjohans
jhnna
jhnna,
Tråkigt att det blir så fort mörkt, men annars är ju hösten 10/10!! 😃nouw.com/jhnna
Tessjohans
Tessjohans,
Håller med till hundra, hösten är ju fantastisk annars! 😍nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229