en fixar-dag


Idag är det fixar-dag. Jag har tre uppgifter som ska lämnas in och manus som ska läsas. Känner mig som en med stenkoll på film när jag sitter vid köksbordet numera. Analyserar och skriver, dock med en smula panik inombords. Bredvid mig står en kopp te och glasögonen är på, inne i en helt annan värld. Med lite planering ska vi nog få ihop allt.Vill också berätta att jag läser varenda kommentar ni ger och lyser upp varenda gång! Blir otroligt varm i hjärtat av era ord. Under de senaste dagarna har jag haft fullt upp och inte kunnat svara, men lovar att svara så fort jag får tid.

Och om det är ämnen eller saker ni skulle vilja ha mer av, är det bara att hojta! Det kan vara allt ifrån texter, listor eller fiktiva berättelser. Berätta gärna!Till sist tänkte jag påminna er om frågestunden. Passa på att fråga här, på tessjohans@outlook.com eller i ett privat meddelande på nouw. Ska försöka sätta mig ikväll och svara på era frågor! Håll utkik efter inlägget här på bloggen under morgondagen och tisdag!

Hoppas er söndag blir grym!

#nouw #nouwinspo #bestofnouw #frågestund #söndag #helg

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Fina hjärtat vad jag kan känna igen mig i det du beskriver! Glöm inte bort att andas mellan varven, och du - himmel så vacker du är! <3 Kramisar!
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229