Du borde gå till gymmet idag, varför ligger du kvar och snoozar? Vad ska du göra med ditt liv? Fick du bara E på uppgiften? Tror du att du är något? Du får inte missa ett enda pass den här veckan. Sjukanmäla dig kan du inte göra, hur skulle det se ut? Det finns tusen funderingar och tankar som snurrar omkring.

Jag pratar om hur man duger i vardagen. På jobbet, i skolan eller under träningen. Ibland tror jag att vi sätter för mycket press på oss själva. Vill att allt ska gå en viss väg och sluta på ett förutbestämt sätt. Vi tänker för mycket och klankar ner på oss själva när det inte går vägen.

Ju mer press vi sätter på oss själva desto mer faller vi. Stryk alla måsten. Du behöver inte alls gå till gymmet om du inte orkar idag. Du vet inte vad du ska göra med ditt liv? Nej kanske inte idag och inte imorgon, men kanske om ett halvår. Låt det ta tid. Så sänk ribban och känn efter. Både efter hjärta och vad din kropp behöver. Du har ett liv. Varför i hela världen pressa sig till det att man inte längre orkar? Missförstå mig inte, visst är det otroligt viktigt att kämpa för sina drömmar. Men i sin takt, inget behöver stressas fram. Jag vill tro att allt kommer inom sin tid. Lita därför på vägen dit och njut till hundra.

I slutändan är vi trots allt bara människor. Vi klantar oss. Vi gör misstag. Vi lär. Vi ångrar. Vi förlåter. Vi älskar. Vi är trots allt bara människor och vi duger precis som vi är.

Don't be so hard on yourself. Precis så.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229