Bland böcker och texter gömmer sig mycket fint. Det är en hel djungel där man kan välja och vraka. Jag läser mycket i olika perioder. Ett tag läser jag ingenting medan det finns dagar då jag sitter fastklistrad. Det beror helt enkelt på om jag hittar något jag fastnar för.

Ibland kan det vara riktigt svårt att hitta den där speciella boken. Därför har jag valt ut tre guldkorn som jag mer än gärna vill dela med mig av! Om du är boksugen, fortsätt läs!Om att älska

En bok jag fick på posten igår. Därav har jag inte hunnit slå upp den ännu. Men är redan nu väldigt övertygad om att jag kommer fastna direkt. Jag älskar verkligen sättet Forni skriver på, man fångas liksom med i hennes magi.

Jag har tidigare läst "Jag är inte perfekt, tyvärr". En bok jag verkligen kan rekommendera! Jag fann den under förra hösten då jag tvivlade en hel del på mig själv, kände mig vilse och var nydumpad. Den var lite som en räddare i nöden, fick mig att tänka och komma på rätt bana igen. Hon delar med sig om väldigt mycket tankar och pepp kring allt.

Därför ska denna bok bli så kul att få läsa!Allt som blir kvar

Alltså Sandra, Sandra, Sandra. Älskar henne!! Även hon är grymt bra på att skriva och fångar verkligen in en. Hon skriver mycket om kärlek vilket är bland det finaste en kan läsa om. Både bra och dålig. Om ni är sugna på hennes blogg kan ni hitta den här.

Just den här boken handlar om ett uppbrott. Om att gå sönder och ta sig igenom allt det där efter. Många känslostormar, hjälpande vänner och fester. En bok man verkligen dras med i. Rekommenderar stort!Allt för min bror

Under en sommarkväll 1990 blir Cathys bror påkörd. Något som leder till att han hamnar i ett vegetativt tillstånd och kan varken prata eller gå. Tiden därefter blir en tuff kamp om att få Matt bättre medan familjen mer och mer faller ihop.

Den här boken alltså. En av alla böcker som berört mig mest. Tror mycket ligger i vetskapen om att det har hänt på riktigt. Allting kan verkligen vändas upp och ner på endast några minuter.

I boken beskrivs deras relation som mycket nära. De pratar om allt mellan himmel och jord samt stöttar varandra till fullo. Hon förlorade inte bara en bror utan även en bästa vän. Jag hade aldrig kunnat sätta mig in exakt hur hon känner. Men jag vet att om jag förlorar någon av mina bröder så hade jag gått under. Hela min värld hade rasat.

I vilket fall tycker jag verkligen den här boken är läsvärd! Så rörande samtidigt som det får en att tänka till om livet. Att förhoppningsvis börja uppskatta mer.


Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
,
ÄLSKAR vekligen allt som har med detta inlägget att göra. ÅHHH.nouw.com/corneliakarlsson
Tessjohans
,
Ååh tack!! Blir verkligen superglad! <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Åh perfekta tipsen nu när jag har som mål under november månad att ta tag i läsningen - supertips! Även jag har läst Mikaela Fornis "Jag är inte perfekt, tyvärr" och tokgillar den! Tror därför även jag kommer fastna för hennes andra bok! Måste läsa den! <3nouw.com/johannastromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229