Vet inte om ni hört talas om de 36 frågorna som får en att bli kär? Frågor som utformats för att se om det går att skapa ett band mellan två främlingar. Hur häftigt låter inte det? Min tanke är att det kan vara spännande att gå igenom dessa frågor och ge mina svar!

Frågorna är alltså uppdelade i tre olika delar. Därför har jag tänkt att vi även kör tre olika inlägg. Som en liten mini-serie kanske? Så här kommer del 1!

Och för er som tidigare inte hört om dessa frågor och vill veta mer, så kan ni läsa om det här.1. Om du får välja vem som helst i hela världen, vem skulle du helst bjuda över på middag?

Mest av allt hade jag velat bjuda över min mormor, då jag aldrig fick chansen att lära känna henne. Hon gick bort när jag var tre år. Allt som jag fått berättat för mig så verkade hon vara en så klok kvinna. Om jag måste välja en som lever här och nu så skulle det nog vara Michaela Forni eller Sandra Beijer. Två kvinnor som båda verkar vara otroligt kloka och härliga.


2. Vill du bli känd? På vilket sätt?

Känner inget behov av att bli känd, men om det skulle ske vill jag bli känd för något som är jag. Något jag gör som hjälper andra på olika vis.


3. Händer det att du övar på vad du ska säga innan du ringer ett telefonsamtal? Varför då?

Hela tiden. Varje gång. Jag hatar att ringa viktiga samtal. Går igenom vad jag ska säga minst två gånger innan jag trycker på ring. Mest för att det ska bli så smidigt som möjligt. Annars blir det lätt osammanhängande meningar haha. Börjar nästintill gestikulera istället, men det ser ju inte personen på andra sidan luren. Och när det gäller vänner och familj så ringer jag ju bara, där är det inget som behövs övas på.4. Vad utmärker en "perfekt dag" enligt dig?

En perfekt dag skulle jag vakna utan alarm. Ligga och dra mig i sängen någon timme, antingen med bok eller podd. Därefter skulle jag äta frukost framför en mysig film och tända ljus. Resten av dagens timmar skulle jag lämna hyfsat fria. Bara göra det jag känner för där och då, utan tider att passa och andra måsten. Kanske ta en fika med en saknad vän eller bara stanna hemma och mysa.


5. När sjöng du senast för dig själv? Och för någon annan?

Senast imorse under morgonduschen, går inte en dag utan att jag sjunger. För någon annan händer inte så ofta. Vi satt och nynnade i redigeringsrummet för någon dag sen, om det räknas?


6. Om du fick leva till du var 90 och fick välja att ha en 30-årings hjärna eller kropp de sista 60 åren, vad skulle du välja?

Att ha en 30-årings hjärna alla dagar i veckan! Tänk att behålla det sinnet så länge. Vara helt klar och glömskan blir kanske inte lika stor. Håller tummarna för att det blir så, att man har sinnet i behåll. Vad hade ni valt?


7. Har du en hemlig föraning om hur du kommer att dö?

Har alltid på något vis känt att jag en dag kommer dö av cancer. Mycket för att min mormor och hennes mamma fick cancer. Och min farmor som överlevde cancer. Finns en oro att det kommer slå till för mig med. Men sånt vet man ju aldrig. Och det är ju onödigt att oroa sig för något som kanske inte sker. Men för varje dag man är frisk från allt sådant, då ska man vara tacksam.8. Säg tre saker som du och din dejt tycks ha gemensamt.

Denna fråga funkar ju inte i det här läget så tänker att vi kör en twist. Vi ändrar till "tre grejer som är viktigt att du har gemensamt med en dejt". Och det skulle nog vara samma barnsliga humor, spontanitet och ärlighet.


9. Vad i ditt liv är du mest tacksam för?

Finns så otroligt mycket jag är tacksam för, går inte att bara välja en. Men mest av allt skulle vara familj och vänner. Jag hade nog aldrig klarat mig i en värld utan dem.


10. Om du kunde förändra en enda sak med hur du växte upp, vad skulle det vara?

Har haft en så underbart fin uppväxt, har inte kunnat ha det bättre. Så egentligen finns det inget jag vill förändra, för allt jag har varit med om (både bra och dåligt) har gjort mig till den jag är. Om något så önskar jag att jag vågade stå upp för mig själv lite mer.11. Ägna fyra minuter åt att så detaljerat som möjligt berätta din livshistoria för din dejt.

Den här går ju tyvärr inte heller. Men har funderat på att göra ett inlägg kring detta. Att jag berättar lite mer om mig och min uppväxt. Hojta till i kommentarerna om det vore intressant.


12. Om du skulle vakna imorgon med en ny egenskap eller förmåga, vad skulle det vara?

Att kunna trolla utan trollspö. Hur häftigt vore inte det? Trolla fram middagar, hus och platser. Allt mellan himmel och jord. Tänk vilka trick. Eller att man hade gjort större grejer. Kanske försökt hjälpa miljön och stoppa krig. Det hade varit något!


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Åh så roligt att få ta del av och vilken superide när du sagt att inspireration sviker! Jag är precis som du och måste förberedda in i minsta detalj innan jag kan ringa ett samtal! ♥ Kramisnouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Så kul att höra, den börjar ju smått krypa tillbaka igen! <3 Åh härligt att höra att det finns fler som övar telefonsamtal, känns ju alltid bäst när man går igenom samtalet i huvudet först <3 Kram på dig!nouw.com/tessjohans
Ida
,
Va kul att läsa 😊 Att trolla vore en grym egenskap 😀 Läser gärna om din uppväxt. onlyonewaytogo.blogg.se
Tessjohans
,
Åh tack!! Visst vore det 😍 Härligt, då kanske jag får knåpa ihop ett sånt inlägg! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229