Tycker vi kickar igång onsdagen med en liten lista! Tolv frågor där ni lär känna mig ännu ett steg närmre.


1. Beroende av?

Just nu skulle jag påstå att jag är lite för beroende av Oatlys havredryck. Ett iskallt glas med smak av choklad. Funkar morgon som kväll. Låter kanske lite som reklam nu haha, men extremt gott ju!

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Vinrött, vinrött och vinrött! Min favoritfärg. Kan dock bli jobbigt att vara helt vinröd varje dag. Vinröda byxor, tröja, sockar, jacka?? Då skulle nog svart funka bättre i längden.3. Vad får du oftast komplimanger för?

Senaste tiden har jag fått mest komplimanger för mina bilder. Om vi pratar om utseende finns det nog ingen specifik del direkt.4. Dina planer för hösten?

Oh här blir det plugga! Plugga och ta tag i träningen igen. Ska även spara varenda litet öre jag tjänar och lägga in på sparkonto. Målet är att få ihop en stor kontantinsats till min framtida bostad.

5. Brukar du skratta för dig själv?

Haha väldigt ofta! Hänt många gånger när man kommer på något roligt som hänt eller målat upp ett konstigt scenario framför sig. Kan göra miner när jag tänker massa och fnissa för mig själv. Säg att jag inte är ensam!6. Hur imponerar man på dig?

Humor. Genom att vara rolig och charmig på samma gång kanske? Gärna om man planerar det där lilla extra som överraskar en. Kan vara en liten lapp som man hittar i fickan på väg till jobbet, till att bygga en koja i soffan framför en film. Älskar sånt!

7. Vilken stad vill du helst bo i för resten av ditt liv?

Den här frågan vågar jag inte riktigt svara på. Vet att jag inte vill stanna i Halmstad för alltid. Det finns så mycket mer därute! Vi får se var livet tar mig och vart jag hamnar.8. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Har rätt tråkiga rutiner skulle jag säga. Går oftast upp, gör ett toabesök, duschar om det behövs för att sedan sminka mig. Efter det blir det (alltid, inga undantag) frukost. Oftast gröt med massa bär eller fil med musli och bär. Sedan får vi ju inte glömma musiken, alltid musik i bakgrunden! Spelar ingen roll hur nyvaken jag är.

9. Vad längtar du efter?

Hata mig inte, men kallare väder! Klarar inte av detta längre. 32 grader igår och jag levde knappt? Blir så otroligt trött och orkeslös av denna värme. Så snälla lite kallare och några regndroppar på det. Det behövs för både oss och naturen.10. När brukar du vanligtvis gå och lägga dig?

Alldeles försent. Hoppar i säng runt 22-23 tiden och går upp för tidigt. Det funkar verkligen inte i längden. Måste bli bättre på denna front.

11. Fem saker du vill göra i framtiden?

Bygga hus, ha katt, jobba med något jag älskar, resa och skaffa barn (långt fram dock).

12. Vad finns i din handväska?

Brukar ha rätt små väskor med mig. Men jag lyckas alltid trycka ner powerbank, bilnycklar och mobil. Inte mycket, men tillräckligt för mig. Vad brukar ni ha?


Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
,
så kul att läsa, snor denna lista tror jag haha <3nouw.com/sihamklingofstrom
Tessjohans
,
Åh ja gör det, blir kul att läsa dina svar med!!<3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229