1. Hur lång är du?

Jag når hela 170cm över marken!


2. Vilken är din favoritglass?

Är ju en liten nörd för mjukglass (gärna med strössel på). Det är liksom en glass som funkar i alla lägen, kan bara inte bli fel.


3. Tycker du om kaffe?

Om iskaffe räknas så ja, om inte så nej. Däremot tycker jag att kaffe kan lukta gott, smaken är en annan sak. Min tanke är att inte ens försöka lära mig dricka denna dryck. Varför hälla i sig något som inte är gott?4. Sover du på någon särskild sida?

Det här är väldigt olika beroende på vart i rummet sängen är placerad. Just nu sover jag på höger sida av sängen. Om sängen skulle vara packad in mot väggen så skulle ansiktet peka mot väggen. Sover ni också olika beroende på hur rummet är inrett?


5. Dansar du i bilen?

Oj, om ni bara visste! En typisk biltur för mig innebär musik på hög volym, sjungande och dansande med vevande armar. Har mer energi än ett nummer i Mello.6. Har du något smeknamn?

Jajamän! Blir ofta kallad Tessan eller Tessi, mest av familjen. Vänner säger i 99% av fallen bara Tess.7. Vad är viktigast i livet enligt dig?

Som ni vet tjatar jag ofta om att följa sina drömmar. Precis det tänker jag nämna ännu en gång. Kortfattat så är det viktigaste i livet att man gör det man älskar. Vi får bara en stund här på jorden, den stunden ska vara världens bästa.


8. Är du lycklig?

Det kan jag faktiskt påstå, att jag är lycklig. Känner den där sprudlande glädjen nästintill hela tiden. Något jag är så otroligt tacksam för.


Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
,
haha älskar när folk ba ”du får lära dig att tycka om kaffe” och man ba va? varför då? för det är blä och beroendeframkallande och missfärgar tänderna? 🙈 tycker om kaffedrinkar men inte kaffe-kaffe. hua. nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
,
hahah men precis!! Varför ska man ens lära sig när det har såna negativa effekter och smakar äckligt! Tur att vi slipper beroendet och gult missfärgade tänderna 🙌 Håller helt med!nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229