Allt vill ut, ut, ut.

Wow vad jag saknat er. Bloggen. Allt! Har fått ett sådant sug dessa dagarna. Att få skriva av mig och berätta om tankar, ja ni vet. Så som det brukar se ut här hos mig vanligtvis.

Kikade ju in för ett tag sedan och berättade att jag skrivit mer. Ofta gärna kvällstid när alla tankar dyker upp. Finns så mycket av det som jag vill och ska dela med mig av! Känns liksom tråkigt att bara hålla allt för sig själv. Vill ju veta era tankar och åsikter kring ämnen. Det om något är ju det härliga med att framföra sina tankar och idéer.En bild på mig och min bror. Fick liksom motvilligt få honom att stanna framför kameran medan jag vinglar på tår bredvid. För han är lång och jag är kort men ändå ganska lång.

Har ju tagit en välbehövlig paus under julen. Umgåtts med nära och kära. Skrattat till tårar under arbetspass med fina kollegor. Ätit flera portioner risgrynsgröt med kanel och socker på. Helt enkelt så det brukar vara under en jul med mig.Bad även om en bild på mig och min andra lillebror. Givetvis blir resultatet såhär. Syskonkärlek blandat med retsamhet.Och när kameran väl sänktes ner. Ja ni ser ju. Blir ju inte riktigt så som man tänkt sig.

Jag hoppas ni haft en lika fin jul med mycket mat och fina stunder. Att ni uppskattat nära och kära. Att ni skrattat ganska mycket och alldeles för ofta. Att ni framförallt tagit vara på slutet av 2018.


Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
,
Jag har haft en ganska bra jul med tanke på min dator är sönder!nouw.com/simonandersson
Tessjohans
,
Åh va tråkigt att din dator är sönder, men härligt att du har haft en bra jul! 😊nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Åh det låter verkligen helt fantastiskt vännen! <3nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh ja det var det verkligen! Hoppas din jul har varit lika underbar och likaså att ditt nyår blir toppen! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229