Plötsligt ligger man där med mensvärk, tårarna i halsen eller med ösregn smattrande mot rutan. Stunder då livet känns lite extra surt. Därför dyker jag upp som en räddare i nöden. Här kommer tre tips på feelgood filmer!


1. Rough Night (2017)

Fem gamla vänner återförenas äntligen när det vankas möhippa. Det är dags för Miami och partajande. Men självklart blir det inte alls som gänget har tänkt sig. Speciellt när de råkar döda en manlig strippa.

Jag är lite svag för Scarlett Johansson och blir kanske därför en aning partisk här, hehe. Nåja! En underbar film som funkar lika bra till tjejkvällen som när du ligger hemma och fulgråter. Säger bara se!2. Coco (2017)

Miguel är en 12-årig pojke som mest av allt älskar musik. Något som är strängt förbjudet inom hans familj, som hatar musik. En dag bestämmer han sig för att delta i ett musik arrangemang, men något går snett och han hamnar istället i dödsriket. För att övergå till den ledande världen igen, vill hans döda förfäder att han slutar med musik. Något Miguel vägrar gå med på.

Såg den här nyligen och blev kär. Man kan inget annat än att le åt filmer som denna. Så himla mysig! Dyk ner med popcorn i soffan och Coco på tv:n, lovar att du inte blir besviken.3. To all the boys i loved before (2018)

Lara Jean är en vanlig high school tjej, som lever ett ganska lugnt liv. Fram till att hennes fem hemliga kärleksbrev skickas till avsedda personer det vill säga. Då vänds allt upp och ner, men efter en överenskommelse hittar hon en väg alla vinner på.

Minns att jag såg den här filmen en dag då jag kände mig super nere. Som att hela världen rasat och allt jag vill var att gömma mig under täcket. Och det är en sån där mysfilm. En du ler lite åt och ger en varm kram om hjärtat.

Fick även reda på att det finns en bok! Blir lite småsugen på att beställa hem den faktiskt.Har ni några bra filmer man måste se?


Gillar

Kommentarer

Det har ju blivit lite mer ordning och reda här på andra våning. Inga onödiga lådor finns kvar och det mesta har fått sin plats. Väntar bara på en briljant idé om hur och vilka tavlor jag ska ha. Har ju lite funderingar på en tavelvägg, men känner att jag vill bo in mig först. Om ni har tips angående det, kasta in dem i kommentarerna vetja!

I vilket fall! Här får ni en liten tjuvkik på mitt vardagsrum/sovrum.Har satt min lilla Tess stämpel på denna lya, det kan jag nöjt säga. Kök, badrum och allt i sin helhet kommer! Håll utkik här på bloggis!

Hoppas er fredag blir super!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er!

Idag ska vi kika på vad för fint jag har varit med om tänkte jag.1. Alla mysiga hus och gator här. Som att leva i en saga. Typ skönheten och odjuret. Får den där mysiga småstadskänslan och älskar att vandra omkring här, även fast jag inte hittar än och tappar bort mig titt som tätt.2. När jag häromdagen gick ner till vattnet och fick en kompis. Vi satt där tillsammans i minst tjugo minuter innan jag var tvungen att gå. Så himla mysigt! Min första kalmar-kompis.3. Att jag har en egen liten uteplats. Gör allt där. Speciellt äter. Här ska det bli många vinkvällar till nästa vår och sommar. Det kan ni ge er den på!4. Min lillebror fick en stickling av mig. Han döpte den till Alan. Tyckte det var så fint haha!5. Hittade mammas gamla klänning för två veckor sen. Nitton år gammal men ändå lika fin. Nu har den hamnat i min garderob.Gillar

Kommentarer