Hej hopp!

Det har gått några dagar sen jag gav er en inblick i min vardag. Trots jobb har jag ändå hunnit med härliga stunder.

Låt oss ta en titt:Spenderade lördagkvällen hemma hos familjen med god middag. När jag kommer hem möts jag alltså av detta. Min granne alltså, wow!!Har ätit minst en bit om dagen nu.Spenderade en eftermiddag med Modern Family.Åt indiskt med två kurskamrater. Har annars låtit bli indisk mat pga dog av starkhet sist. Men hittade verkligen min rätt nu. Funderar starkt på att ta take away snart.Sprang ner i källaren för tvättid.Gick till tandläkarn. Är tydligen en tandstens-tjej och inte en hål-i-tanden-tjej enligt min tandläkare. Får alltså tandsten och inga hål. Ser man på.Som den tandstens-tjej jag är, vandrade jag vidare och köpte tandtråd. För en måste ju ta hand om sina tänder.Skymt av en tisdagshimmel.Tog en toaselfie på jobbet.Och hittat en bok jag vill och måste beställa!! Har hittat cirka fem böcker nu, en dag ska jag ta mig tid och beställa.

Hur har era dagar varit?

Gillar

Kommentarer


Vidöppet fönster en augustikväll. Låter fingrarna nudda gardinerna, försiktigt, som om det vore porslin. Ljuset som vill vidröra nyduschad hud, oskyldigt.

Lika snällt smyger sig tankarna på. Kvällar med sushi intill strandkanten, nakendopp vid sjön och glassar som smälte. Minnen som försvann, kom tillbaka med en knapp beröring.

Sommarn var skör men äkta, precis som tunna gardiner och porslin. Ibland minns vi den, ser den, i ett vagt leende.


Gillar

Kommentarer

Tänk hur många veckor man lever under hela sitt liv. Får vara med om både bra och dåliga, soliga och regniga. Sju dagar som skuttar förbi eller sju dagar som ålar sig fram.

Har i alla fall totat ihop en liten veckolista nedanför. Om planer, mål och tips.Veckans serie: Modern Family. Kan se om igen och igen. Kommer nog aldrig sluta fnissa. Har ju också funderat på att kolla in Sex education, hört många prata om den. Sevärd?

Veckans mål: Att läsa varje kväll, prio 1. Har ju lyckats hålla det hela föregående vecka, vilket är mysigt. Annars ska jag nosa ner mig i journalistutbildningar, kolla innehåll och se vilken som passar mig bäst.

Veckans citat:


Veckans låt: Sweet Disposition av The Temper Trap.Veckans bok: Tid - Livet är inte kronologiskt av Alex Schulman & Sigge Eklund. Har fastnat totalt i denna bok. Tips, tips!!

Veckans planer: Förutom jobb: träffa kompis, tvätta, träna och laga en massa mat. Inte mycket mer än så faktiskt.

Veckans mat: Har för tillfället lämnat min rostat-bröd-period och klivit över till fil och musli. Går runt och längtar på jobbet, att få komma hem till en stor skål. Får se hur länge detta håller i sig alltså.

Veckans tips: Prova att strunta i hörlurarna för en dag. Det är otroligt hur mycket man blockerar genom att alltid lyssna på något. Skulle möta upp en kompis i stan häromdagen, blev väntandes i kylan för en stund. Jag och en telefon som höll på att ge upp hoppet om livet.

Det var som att allt blev starkare utan musik. Varenda steg, andetag och uttryck blev påtagligt. Så lägg ner hörlurarna för en stund och ta in omgivningen den här veckan.


Gillar

Kommentarer