Godmorgon!

Jag hade tappat inspiration lite. Komiskt när jag dagar tidigare skrivit ett inlägg om hur man finner inspiration. Så kan det ju gå. Samtidigt känner jag att man inte ska krafsa ihop något. Om jag inte känner för att skriva, då ska jag inte skriva. Då är det bättre med en paus. Därför har inläggen blivit färre det senaste.

Däremot har jag kollat igenom min hårddisk. Hittat massa bilder från London i början av 2017. En ganska speciell resa. Ibland var vi sura, ville gå åt olika håll och satt knäpptysta på finrestaurang. Och ibland höll vi hand i parker och tramsade på hotellrummet.

Jag tror att man lär sig ganska mycket om varandra när man reser. När man måste spendera dagar i sträck utan egentid. Man vet exakt hur den andre hanterar stress och hur man själv reagerar när inget går åt rätt håll. Men det är ju också det som är det charmiga, eller hur?Vi letade efter vinyl.Tror vi var inne i fem affärer om inte mer. Allt för att hitta en speciell. Här var en med Bob Dylan.Vi åt ramen. Jag beställde en med chili. Satt där med tårar i ögonen, har alltid varit en klenis när det gäller stark mat. Dock otroligt god! Ät ramen om ni aldrig tidigare provat!!Vi såg en gammal Western-film på bio.Det fanns mysbelysning överallt.Såg många vintageaffärer.Åt hotellfrukost. Ofta rostat bröd med Nutella på.Älskar ju som sagt färgen gul, så hade självklart ett gott öga för matsalen.Och till sist, alla dessa gator. Det kryllar om mysiga gator i England!!

Gillar

Kommentarer


Min mamma. Mina fina mamma.

Hon som kan allt. Som är min klippa, bästa vän och vägvisare.

Hon som ringer en vanlig torsdagkväll och undrar hur min dag varit.

Hon som vet hur man läker hjärtan.

Hon som genom en blinkning kan se om något är fel.

Hon som kämpar för drömmar.

Hon som äger ett hjärta av guld.

Hon som kan allt.

Min mamma. Mina fina mamma.


Gillar

Kommentarer

Mål att uppnå:

Kortsiktigt: Få ihop riktigt bra scener till vårt projekt inom samtyckeslagen.

Långsiktigt: Samla, samla och samla ännu mer till kontantinsats. Vill i framtiden kunna äga drömlägenheten.Planer

I December: Fira mini-julafton med ett gäng vänner, gå på julmarknad och tända hundra ljus. Har kommit in i en period då myskänslan är på topp, snälla fortsätt så!

Innan årskiftet: Jobba en hel del, besöka syven och prata om utbildning. Ha världens finaste jul med nära och kära. Till sist, ett grymt nyår i Göteborg.Drömmer om

Långsiktigt: Skulle vara att rita mitt egna hus, ha katt och jobba med det jag brinner för.

Till 2019: Besöka F i Spanien, sena vårkvällar och komma in på utbildning nästa höst.


Vad har ni för drömmar, planer och mål?

Lista hittad hos Sandra.

Gillar

Kommentarer