Som alltid när jag går i affärer med V slutar det med att vi står där med en korg i handen. Lite så blev det även i fredags under vår runda på stan. Vi klampar in på Lagerhaus och den ena springer fram till en sak och nämner "men var inte den här jättefin?!" eller "den här skulle ju faktiskt passa in där". Sen är det igång. Jakten.

Det slutar med att V föreslår att vi tar en korg, det kan ju inte skada liksom? Denna gången blev det ganska bra. Allt som ni ser på bilderna är från Lagerhaus. En av mina favoritaffärer när det gäller alltifrån inredning till toa-grejer. Tror faktiskt detta kan bli toppen till lägenheten sen!


Gillar

Kommentarer


Att vakna upp utvilad en fredag, det ni! Det är lite extra lyxigt. Speciellt när man samtidigt är ledig och slipper stressa i sig gröten. Har precis börjat se om Skam igen faktiskt! Så det fick bli en frukost framför det.

Jag är så glad och peppad för idag. Nästan lite för exalterad haha! Har nämligen goa planer för nästan alla timmar. Kommer kicka igång med ett pass på gymmet, städa till lite på toa och rum, träffa V för en fika och ikväll myskväll gånger hundra!

Har ni några roliga planer för idag?


Gillar

Kommentarer

Instagram hörrni!

För mig är Instagram ett sätt att få utlopp över mitt kreativa skapande. Älskar det här med att leka med färger och liksom skapa ett tema bland bilderna. Faller väldigt lätt för bilder åt det mer varma och bruna hållet. Ser det också som en fotobok man kommer kunna gå tillbaka till. Mitt konto hittar ni på @tessjohans.

Men tänkte faktiskt ta och fråga er, vad heter ni på Instagram? Hade gärna velat följa era konton och se era bilder. Känns lite som att man följer samma konton och skulle vara kul att fräscha upp sitt flöde. Så hit me med era konton eller om ni har andra konton som inspirerar på olika sätt!


Gillar

Kommentarer