Har behövt stänga av en del och bara få fokusera på mig. Jag har tagit tid till att ta hand om mig själv, inte bara psykiskt men även fysiskt. Det är inget jag mått dåligt över, det måste jag säga! Men så mycket som jag älskar att ha tusen saker i rullning så kan det också bli för mycket. Även jag behöver vila.

Därför har jag tagit senaste veckan till att bara göra sådant som mitt hjärta klappar extra för. Jag har umgåtts med vänner, varit i fina Göteborg (inte bara en, men två gånger!!), kollat Idol och dansat flera timmar i sträck till låtar jag älskar. För vad vore livet om man inte tog sig tid till att uppskatta det till fullo?

Men nu får det vara nog! Eller ja nog och nog. Jag gillar ju att blogga, att liksom uttrycka mig och få använda mina bilder. Därför är jag tillbaka, jag kickar igång igen! Hoppas ni hänger kvar och att ni får en underbar kväll!


Gillar

Kommentarer


Familj & Vänner

Jag har haft mycket att både göra och tänka på. Min skalle har varit som en tornado dag ut och dag in. Har liksom inte riktigt fått ordning på alla mina tankar eller egentligen vetat vilka vägar jag ska ta. I stunder likt dessa är jag extra tacksam över familj och vänner som får mig att tänka på annat. Dem som gör det möjligt att bolla idéer eller prata ut. Jag dras ner på jorden för en stund och känner att allt är ändå bra, även fast det inte känns så nu.


Hösten

Uppskattar till tusen att hösten är på väg. Det ska bli otroligt mysigt att dra på sig alla stora koftor. Även ett stort plus i kanten att jag äntligen får användning av alla mina kostymbyxor igen. Förutom höstens alla fina outfits tillkommer planerna. Jag bestämde mig för att tacka nej till Kulturama av några anledningar. Mina planer just nu är att gå min medieproduktions-kurs och möjligtvis söka in till en teaterutbildning till hösten 2019. Vill inte stressa mina beslut och därför känns det rätt i hjärtat att landa lite, jag är ju trots allt en väldigt impulsiv person som bara kör på.


Poddar

Det som får mig att le lite extra just nu. Älskar att börja morgonen med ett bra podd i bakgrunden. Eller när man tar den där långa promenaden. Finns så mycket tips och tankar man får. Ibland känns det ju nästan som om man är "en i gänget" om ni förstår hur jag menar? Men som att man sitter med och lyssnar på sina vänner. Så stor rekommendation till poddlyssnande!


Finns det något ni uppskattar lite extra nu?


Gillar

Kommentarer