Jag älskar ju verkligen att ha projekt igång. Tusen bollar i luften, helst samtidigt. Om jag inte får det blir jag lite för rastlös.

Älskar ju fotografering och att få sätta ord på allt som försiggår i hjärtat. Jag finner det otroligt intressant med mindset, drömmar och mål, vilket jag ofta skriver om. Kan fortsätta i hundra år om det här, det finns nog inget stopp på mig.

Men! Om vi slingrar oss vidare till huvudfrågan; vad vill ni se mer av? Fler bilder? Mer inlägg om mindset och hur man når sina mål? Kanske mer om kläder? Vardag? Listor?

Släng gärna in en kommentar om vad just du gillar att läsa om! Hade varit jättekul att få veta vad det är ni gillar och inspireras av!

Gillar

Kommentarer


Det har alltså hunnit bli förmiddag. Redan! Har spenderat hela min morgon ute på altanen. Tagit det sådär lugnt framför en serie och lite musik. Känns som att det är extra viktigt när man väl är ledig. Att få vila kroppen och ta det i sin egen takt.

Mina planeringar för senare idag är lite smått och gott. Jag ska bland annat försöka ta mig till gymmet i eftermiddag och laga mat (ekar verkligen tomt i kylskåpet). Kanske blir ett besök i stan också, min lillebror ska nämligen prova ut nya glasögon. 

Känner även att min syn börjat vackla senaste, vet dock inte om det bara är inbillning? Ni som har synfel, märkte ni några tecken på sämre syn?

Hoppas er dag blir toppen!


Gillar

Kommentarer

Om något känns sådär extra mycket i hjärtat, det är då du ska kämpa för det. Det spelar ingen roll hur stor eller liten sak det handlar om. Inte heller vad folk tycker och tänker. Människor kommer alltid ifrågasätta, sucka och tycka.

Kan du inte sluta tänka på det? Om denna tanke tar upp all din vakna tid. Om den får dig att le sådär fånigt. Släpp den då aldrig! Släpp inte något som får dig att känna den där stormen av lycka.

Ingen ska få begränsa dig eller få dig att tro att just din idé inte fungerar. För det gör den. Det kommer den att göra, så länge du tror och kämpar. Om du vill något riktigt mycket, så är allt möjligt.

Därför, om något känns sådär extra mycket i hjärtat, sluta aldrig.

Lova mig det.

Gillar

Kommentarer