Ligger i min säng och hör plötsligt massa muller. Som om det vore en skottlossning. Stiger upp, smyger ut till köket och får syn på ett regn av fyrverkerier. Står där en stund. Bara väntar på smatter efter smatter. Glittrar silande ner från himlen. Kan inte förmå mig att slita blicken. Det är nästan förtrollande. Ögonen hungrar efter allt fler färger. Tänk att en lördagkväll klockan 22 kan vända om och bli så fin ändå.

Gillar

Kommentarer

1. Alltid ha med sig kola/jordgubbssnören till krogen

För det första perfekt som färdkost och för det andra, vem blir inte glad av att bli bjuden på kolasnöre? Lovar att det är väldigt värt det! Så släng ner i väskan och plocka upp vid tillfälle.

2. Kör ditt eget race

Livet är för kort för att gå efter vad andra tycker och tänker. Om vi alla bara kunde släppa sådant som anses utse en person "lyckad" eller misslyckad". Skit i det och bara kör. Känns inte något bra, gör något annat! Känns något bra, bara go go go!

3. Bli din egen lycka

Sluta sök efter lycka och välmående i andra människor. Den enda som kan göra något åt hur du känner är DU! Så släpp all negativitet och sök efter sådant som får just dig att må bra. Både inombords och runtomkring. I slutändan har du endast dig själv, så heja dig!

Gillar

Kommentarer

Det är torsdagkväll mina vänner. Har lyckats gosa ner mig i sängen med lite Bon Iver i bakgrunden. En sådan fin och mjuk röst alltså.

Annars då? Igår hade vi lite överraskningsfest hemma hos mig. Jag och N hade bakat kladdkakemuffins samt fixat och donat. Runt 18 dök allihopa upp för att sedan överraska L som fyllde år. Blev ett väldigt mysigt gäng och häng!

Imorgon dyker mamma upp för ett kort förmiddagsbesök, vi har lite ärenden att fixa. Därefter är det jobb som gäller och förhoppningsvis väntar en lugn kväll med film.

Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer