Sitter lite halvt sliten i köket och försöker skriva klart mina arbetsprov till utbildningen. Går lite sisådär. Ett mirakel att mina ögon håller sig öppna i denna stund. Kom hem sent inatt efter lite äventyr och har väl inte sovit som en prinsessa direkt. Men det är livet mer än värt ibland!

Ska jobba om en stund och ikväll blir det städning i full rulle. Imorgon kommer nämligen familjen hit och hälsar på! Vi ska gå på restaurang och bara ha det bra. Härligt i vilket fall, ska bli skönt med en ledig helg.

Gillar

Kommentarer

Tisdag och min lediga dag.

Har hunnit med ett ärende, sprungit på gymmet och handlat mat. Visade dock sig att denna dagen skulle bli en kreativ och väldigt lugn dag. Perfekt när man är ledig!

Kvällens planer är quizkväll. Sitter och försöker fundera ut på hur varma kläder man behöver idag. Känns lite som en "två lager kläder" dag.

Bestämde mig för att mina vita och alldeles för tomma väggar var värda att prydas.

Är ingen tecknare och målar väldigt sällan, men det får duga tills jag hittat framtida tavlor.

Jag lagade mat.

Korv stroganoff med pasta i brist på fantasi.

Provade lite sommarkläder, som jag längtar.

Och till sist satte mig ner för att skriva en stund. Med min fina kopp och otroliga ostmackor.

Gillar

Kommentarer

Tjenare!

Att jag pratar i sömnen är ingen hemlighet, men oj vad mycket jag pratat under de senaste nätterna. Jag liksom vaknar av att jag småpratar. Oftast är det jobbrelaterade grejer, men också allt från att jag ska lyfta något till kompis diskussioner. Både lite läskigt och jobbigt på samma gång. Men men, tur att jag sover ensam haha!

Just nu sitter jag vid min lilla halvö och ska slänga i mig pasta med kyckling. Om en stund ska jag vidare till jobbet. Ikväll är det bonusfamiljen som gäller, mitt lilla måndagsmys nuförtiden. Har även tänkt klistra upp lite saker över soffan. Försöker pryda väggarna så gott det går innan jag hittat mina tavlor.

Gillar

Kommentarer