​Anledningen till varför jag inte skrivit här på länge är för att jag är helt slut. Så många nya intryck, nytt jobb, ny kurs, träning och allt som hör till. Idag efter jobbet kändes det nästan som om jag sprungit flera kilometer, var helt slut. Tänker att jag får ge det här lite tid. Det kan trots allt ta några veckor innan man kommer in i rutinerna. Då måste jag ge mig själv chansen att få vila lite extra. 

Annars då? Snart en vecka sen flytten. Jag tar mig runt haha! Vet vart jag ska, ibland vet jag inte, ibland vill jag bara lägga mig ner och skrika på hjälp. Imorgon kommer i alla fall F, tur det. Saknar henne till tusen. Om jag bara fick packa med mig en grej till nya staden så vore det just F. Vi ska ha tjejkväll, träna, ut för middag och drinkar. En rejäl kalas-helg.

Gillar

Kommentarer

Hur mysiga byggnader hittar man inte?? Lär säkert bli en sån där galning som springer runt och fotar hus överallt.

Två dagar i Gbg. Känns väldigt bra än så länge. Åkte spårvagn för första gången. Irrade runt som en höna då jag inte visste åt vilket håll jag skulle, men några frågor senare hittade jag haha. Lär nog ta en stund innan jag kommer in i det helt och hållet.

Ikväll har jag kollat bonusfamiljen, har blivit lite av en tradition varje måndag, älskar! Kommande planer för veckan är att ta tag i träningen igen och framförallt gå på skrivkursen. Spännande. Tror att så länge jag är uppbokad och har en massa att göra hinner jag inte riktigt känna hemlängtan, i vilket fall inte än på någon dag. Det är väl den jag fasar lite inför. Hjälper att tänka att i slutändan har man ju alltid sig själv, oavsett, vilket man kommer ha livet ut.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen framför Modern Family.

Gillar

Kommentarer

En morgon som nu övergått till förmiddag.

Vilken fullspäckad vecka vi har framför oss! Tur är väl det, har blivit lite för rastlös efter att ha suttit hemma flera dagar. Nu på förmiddagen har jag tänkt fortsätta mitt projekt "rensa garderoben" eftersom tiden börjar tajta ihop sig inför flytten. Har så mycket kläder jag inte använder och känns onödigt att släpa med allt sånt till Göteborg. Bättre att någon annan kan få användning av dem i så fall.

I eftermiddag ska jag möjligtvis träffa E. Känns som om det var evigheter sen sist! Klurigt det där med att fixa ihop tider när man har helt olika scheman, men allt går om man vill! Om man verkligen vill träffa någon så gör man sig tid.

Har ni några spännande planer inför veckan? ✨

Gillar

Kommentarer