Vet seriöst inte hur jag ens har tagit mig igenom den här dagen? Känns som att jag är här men ändå någon helt annanstans. Till att börja med gick jag upp fyra imorse. Inte ens vaken när jag väl kom till jobbet och skulle börja inventera vid fem. Timmarna har gått på automatik. Ett, två, tre, fyra, fem. Räkna om, gånga, slänga tillbaka. Som en robot. Men I made it!

Slängde i mig lite mat efter jobbet och stack till gymmet med F. Klämde och kämpade med rumpan samt ben. Återstår att se om jag kan gå imorgon. Nu onsdagkväll ska jag ta en varm dusch och läsa novell. Det blir bra för kropp och själ. Man kan nog inte vara mer slut än vad jag är just nu. Till er därute, hoppas ni haft en bra Lill-lördag!

Gillar

Kommentarer

Att stå där i köket och laga mat en vanlig måndag. Åka tio varv i rondellen. Jaga killar på Maxi. Skratta till luften helt försvinner. Sitta framför en upplyst stad och samtala om livets gåtor. Pizzakvällar som övergår till nätter. Springande efter tåg. Fundera över kärlekens hörn. Sorgen som vänder om och blir till energi.

Kära du, vad hade jag gjort utan dig?

Gillar

Kommentarer

Wow hörrni! Vilken dag. Har sprungit runt på stan, varit på banken och hos tandläkarn. Har varit så fasansfullt rädd inför detta besöket. Här har jag gått runt och trott att min visdomstand har hotat de övriga tänderna samt att jag skulle behöva dra ut den också?! Men nej, det var cool-lugnt, om jag inte ville ta bort den förstås. Men känner att det får vänta till att det uppstår problem.

För övrigt hittade slösar-Tessan fram. Har ju länge sökt efter ett par lite lösare samt kortare jeans. Något som för mig har varit nästintill omöjligt att hitta. De flesta fastnar på låren, gör mig till en vakuumförpackad korv eller helt enkelt inte känns bekväma. Men hon sökte och hon fann! 

Här är några snapshots från idag:

Startade dagen med lite läsning.

Sen blev det äggmacka och varm-oboy i min nya mugg.

När man för en gångs skull inte bär jobbarkläder.

Som ofta, ett besök i bokhandeln.

Bodil Malmsten fick följa med mig hem. Älskar hennes skrivande och sättet hon uttryckte sig på.

Provade lite kläder.

Och hittade äntligen ett par jeans som jag letat efter (som dessutom sitter bra??). Ibland sker mirakel.

Korridoren till hissen upp till tandläkarn.

En våg av lycka när jag fick höra att min lite för snea visdomstand ej behövdes tas bort. Halleluja, inga hamsterkinder eller smärta i år!!

Gillar

Kommentarer