I brist på nya bokköp, en bok jag redan läst men oj så mysig!

Fredag och ännu en helg! Sitter i bilen på väg till min bror där kommande dagar ska spenderas. Bjuds på matlagning, hockeymatch och massa familjetid. Sådan tid som man inte ska ta för givet. Umgås, lär och älska dina nära och kära så ofta det går!

Gillar

Kommentarer

Man gör alla dessa underbara saker i livet, men hur ofta är det egentligen man stannar upp, andas och uppskattar det fina i stunden? Fikan med kompisen som behövde prata av sig. Den peppande höstpromenaden - med musik i lurarna - som fick dig att känna dig som huvudkaraktären i en musikvideo. Eller den där kvällen du höll hand med den människan som fick dig att bubbla av fnitter över ett dåligt skämt. I varje stund finns det guldkorn, glöm inte att plocka upp dem, så att du en dag kan plocka fram dem och le lite extra.

Har kommit på mig själv med att bubbla överlyckligt mycket alldeles på egen hand den senaste tiden. Något som är helt otroligt jäkla underbart. Att jag får och kan vara den människan som gör just mig lycklig. Det gäller bara att våga känna lyckan och uppskatta den, det om något är så extra fint i sig.

Gillar

Kommentarer

1.När går du upp?

Oftast mellan 6-8. Annars runt 9-10 om jag behöver sova ut.

2. Vad är det första du gör varje morgon?

Det första jag gör är att gå på toa, sedan tvätta ansiktet och dra på mig myskläder. Om jag ska iväg till jobbet brukar det istället bli en dusch innan frukosten.

3. Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Runt en halvtimme med hela alltet, dusch, smink och lite dansande framför spegeln såklart.


4. Är frukost viktigt?

Men jaa! Dem som känner mig vet att jag lär bli hungrig som en varg (vilket oftast förvandlar mig till en surpuppa) om jag ej matas.

5. Vad äter du till frukost?
Gröt i stora lass, ibland något tillägg till det som macka eller ägg, lite beroende på om jag ska iväg och träna eller inte.

6. Är du morgontrött?
Kan stolt säga att nej, nästintill aldrig i alla fall! Tröttheten kommer dock ikapp mig mot den tidiga kvällen.

7. Vad har du för alarm?

Det vanliga iPhone-alarmet som många andra därute, 05.30, 06.00, 07.00, 08.00. Plus tusen kopior på det då jag (på något sätt) lyckas skapa nya hela tiden.

8. Hur ser en perfekt morgon ut?
Att vakna utan alarm, dra på sig myskläder och inte ha något att skynda iväg till. Ta morgonen som den kommer helt enkelt.

9. Vad är det bästa med morgonen?
Att det är en ny dag vilket ger nya möjligheter som man brukar säga. Man har liksom hela dagen framför sig.

10. Hur går du klädd på morgonen?
Som tidigare nämnt, myskläder. Nu mot vintern brukar min lilla outfit bestå av gråa mjukisbrallor, mystofflor och en mjuk tröja med en kofta över.

Gillar

Kommentarer