Ibland lutar livet. Man glider på något sätt iväg ifrån sig själv, får en distans på flera hundratusenmiljarder mil. Man springer i motvind och hoppas på att komma fram, att man kanske till slut kan hitta sig själv. Där. I slutet av tunneln där lyckan väntar.

Det är på vägen dit man lär sig. Man faller, slår och reser sig upp för att sedan vackla iväg på ostadiga ben. Man hatar, sårar och älskar sig själv.

Men till slut är man framme där i slutet av tunneln och då mår man lite bättre.

Gillar

Kommentarer

Jag tror att vi är många som till hösten känner att man vill ha en ny start och ta tag i projekt. Det känns lite som att när det går mot mörkare och regniga tider, det är då man behöver något att fokusera på samt längta efter. Som människa vill jag ha något att göra nästintill hela tiden, vilket leder till att jag gärna träffar vänner, tränar och helt enkelt har nya projekt för mig ganska ofta.

I alla fall, nu till hösten, det är då min hjärna snurrar på högvarv. Har tusen idéer och tankar på vad jag vill/ska göra. Därför har jag satt upp lite planer och mål!

1. Fokusera på mig själv

Nu när hösten börjat komma krypandes känner jag att nu, nu är det dags att lägga mer fokus på mig själv. Jag ska vara nyckeln till min egen lycka, göra saker jag mår bra av och framförallt saker jag vill göra. När höstkvällar känns extra gråa ska jag tända ljus, kanske kolla film eller ha "mini spa". Bara saker som jag känner för just där och då helt enkelt.

2. Mål inom träningen

Vad det gäller mål inom träningen är det likt detsamma som tidigare. Kämpa för att bli starkare och utveckla mig själv. Men även att ta ut vilodagar, eller rättare sagt stanna hemma om jag varken har lust eller ork. För det gör inget att vila lite extra då och då, det är bra för själen det med.

3. Äta och laga mer mat

Om jag ska vara helt ärlig är det väl det här som jag har slarvat lite med under sommaren. Latheten har tagit över vilket har lett till att man slängt i sig något snabbt innan man ska någonstans.. Men nu blir det ändring på det med! Något jag vill är att först och främst börja planera mina måltider mer, dvs vad jag ska äta och hitta lite nya recept. Också ta mig tiden till att laga mer mat och till sist börja äta ännu för att gynna träningen mer.

4. Förnya och rensa garderoben

Den här punkten känns nästan som ett måste inför varje höst, i alla fall för min del. Det är nu det är dags att rensa ut allt som man inte använder/inte passar och fylla på med nya mysiga höstkläder. En sak som jag kan vara ganska dålig på, tänker oftast att "men den här kan jag spara, den kan komma till användning senare" om plagg som aldrig använts.

5. Piffa upp rummet

Jag är ganska nöjd med mitt rum överlag, dock hade jag velat byta bilder i mina tavlor, kanske köpa en ny matta eller nya kuddfodral. Sådant smått som ändå piffar till rummet lite extra och gör det lite "nyare" på något sätt.

Gillar

Kommentarer

Om endast en månad tar jag och en kompis flyget till Kreta för att spendera en vecka där. Ska bli otroligt kul och bara så skönt att få komma iväg för en stund. Därför har lite nytt slänt in hemma hos mig! En topp och en kjol från Nakd. Kjolen var ju lite skrynklig (kanske syns på bilderna), men det lär nog fixas till med ett strykjärn.

För övrigt om någon har varit på Kreta och kanske har lite tips/sådant som måste ses, så får man gärna hojta till!

Gillar

Kommentarer