Godmorgon godmorgon!

Onsdag idag, tog en stund innan jag kom på att det redan var onsdag, var fortfarande kvar i tisdag. Så blir det när man är trött! Idag då? Idag ska jag jobba, sörjer lite att jag inte kan gå runt i mjukis hela dagen utan måste byta om till stela arbetskläder. Men men, det är ju inte en jättelång dag trots allt!

Har även valt att lägga in en vilodag då jag känner att jag måste stanna lite och bara få vara. Har sovit lite dåligt de senaste nätterna och allergin på det som adderar till tröttheten. Måste ju vara pigg inför en fullspäckad morgondag! Jag har planerat in ett ganska tidigt benpass, klippning och några ärenden i stan. Ska bli så skönt att äntligen bli korthårig igen, nästan halva håret ska bort. Spännande!

Hoppas ni får en fin onsdag med mycket skratt!

Gillar

Kommentarer

Hejsan hejsan! Hoppas ni alla har haft en bra midsommar! För min del blev det en väldigt lugn men mysig midsommar med min pojkvän. Vi bodde på hotell i Helsingborg och åkte sedan över till Danmark under lördagen där det blev strosande promenader, besök restauranger och caféer.

Gillar

Kommentarer

Idag ställdes klockan tidigt! Just nu sitter jag och äter frukost, ska strax bege mig iväg till gymmet för ett benpass! Blir möjligtvis mark och lite annat skoj. Försöker lite smått att få in nya övningar i mina benpass med, för att få lite variation!

Senare idag ska jag vila lite innan jag ska iväg och fotografera en vän! Hoppas ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer