Bilder från gårdagen.

Hejsan! Efter ett ganska långt men snabbt jobbpass igår, bar det av mot stranden med pojkvännen. Vi vandrade barfota längs stranden (lite som en film kanske?) och delade på en mjukglass med strössel. Man måste ta till vara på mysiga stunder som dessa! 

Mina planer inför veckan då? En tjejmiddag är inplanerad på tisdag, jag fyller år och nästa söndag är det balen som gäller! En fartfylld vecka som garanterat kommer bli kalas.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ta min skönhetssömn. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Att ta det där klivet. Det där stora klivet ut ur ens trygghetszon. Ett kliv som leder en in till vuxenlivet. Skolan börjar leda mot sitt slut och jag är mer vilse än någonsin tidigare. För tio år sedan var valet enkelt. Man sjöng som en galning till High School Musical låtar och såg sin framtid på en stor scen. Självklart har den drömmen flugit iväg. För det första kan jag inte sjunga för fem öre och för det andra, det yrket hade absolut inte passat mig. Nu snurrar ens tankar om vad som ska hända härnäst. Det är så mycket som jag vill se, känna och uppleva. Jag vill resa, säsongsjobba och göra fina saker för andra. Få göra något jag älskar och tror på, även om jag ännu inte vet vad. Livet blir vad man gör det till vill jag tro. Jag får leva vilse ett tag. Tids nog får man förhoppningsvis en aha-upplevelse och så vet man bara.

Gillar

Kommentarer

När alarmet ringde imorse ville jag verkligen inte gå upp, men det har hittills varit en toppendag trots allt! Jag har hunnit med några timmars jobb, att sitta på golvet en stund, byta om och nu ska jag strax få i mig lite käk. För ikväll ska jag på bio! Bio, popcorn och hålla handen mys. Vi ska se The Circle. Har noll koll på vad den handlar om, men återkommer med detta samt en liten recension. Eventuellt.

Hoppas det blir en fin lördagkväll för er alla därute i värmen.

Gillar

Kommentarer