Bloggade aldrig igår, tänkte därför slänga in ett litet inlägg om gårdagen nu istället! Som rubriken avslöjar så hade jag en pannkaks dejt med en gammal vän. Otroligt mysigt måste jag säga! Det blev proteinpannkakor med smak av choklad (en klar favorit just nu).

Senare på eftermiddagen satte jag mig bakom ratten med min pojkvän samt hans kompis för en sväng till Helsingborg. Det blev en liten tur på Väla för att komma hem med en ny tröja från Zara. Kan säga att jag var helt slut framåt kvällen.

Idag har det varit en mysdag blandat med träning. Ett riktigt bra (men jobbigt) rygg och magpass klarades av med en kär vän. Är ju rätt dålig på att träna mage och skjuter gärna på det hehe. Men kan säga att jisses vilken omgång jag fick idag. Kan inget annat än förvänta mig träningsvärk imorgon.

Vi höres!

Gillar

Kommentarer

Vilken fin dag det har varit än så länge! Massa sol och glatt humör! Jag och en kompis tog bilen en bit utanför staden för en liten utflykt. Vi tog oss runt en stig och satte oss på en stor sten, åt gifflar och pratade om livet. Det blev även en liten mini fotografering, hur mysigt som helst!

Nu ska vi strax ge oss iväg till en sömmerska som har sytt upp min balklänning, ska bli otroligt spännande att se hur den sitter. Var tvungen att sy in den ganska mycket då den var någon storlek för stor, så vi får hoppas på en perfekt passform nu! Längtar som ett litet barn till både bal och student. Känns lite som om allt börjar på riktigt därefter, är både rädd och exalterad för framtiden.

Gillar

Kommentarer

Kikade igenom gamla minneskort och hittade lite bilder från en resa till Rügen i september förra året. Helt otroligt vad mysigt det var där och hade mer än gärna åkt dit igen. Nu minns jag inte riktigt exakt vilka ställen vi befann oss på, men oj vilken fin skog vi var i, varav det låg ett tjusigt slott bredvid. Vi gick längs med vattnet och mysiga gator. En del av mig sörjer att jag inte kan tyska, hade varit väldigt roligt att kunna, eller åtminstone några fler ord än endast rucksack (ryggsäck) och Ich liebe dich (jag älskar dig).

Fler resor ska det såklart bli! Just nu håller jag och en kompis på att planera in en resa framåt hösten till Punta Cana i dominikanska republiken. Har ett par bekanta som varit där och utifrån vad jag fått höra samt sett på bilder, så verkar det magiskt! Om någon varit där får den mer än gärna dela med sig eller skriva till mig!

Gillar

Kommentarer