Hösten närmar sig med stormsteg och vad har jag egentligen för planer kring denna årstid? Har mer eller mindre satt upp tre mål för att min höst 2018 ska ta mig framåt.

1. Spara pengar.

Mitt mål är att spara så mycket pengar jag bara kan. I och med att jag bor hemma just nu så blir det inte såpass stora utgifter likt innan. Därför ska det mesta av min plånbok sparas och användas till en framtida bostad. Ett långsiktigt mål som jag verkligen vill satsa på.

2. Ha fler planeringstillfällen.

När man sätter sig ner och tar tag i planer samt drömmar. För att kunna nå dit man vill måste man jobba för det. Skriva ner vad det är man vill uppnå, hur man ska uppnå det och varför man egentligen vill uppnå det.

Tänker även att min vardag behöver planeras bättre för att få in både plugg, träning och jobb. Kan nog underlätta en hel del.

3. Gå fler promenader.

Som jag nämnt tidigare älskar jag detta men gör det sällan. Blir alltid att man inte riktigt tar tag i att komma iväg. Jag tänker att nu i höst ska jag ge mig den på att gå lite mer. Gå, lyssna på podd och ta in omgivningen. Sådant som lugnar och rensa själen.

Har ni några mål inför hösten?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229