Häromdagen klickade jag mig in på Sandra Beijers blogg (som alltid) och möts av ett inlägg med rubriken "10 saker ni inte visste om mig". Tänker att det kan vara kul att köra samma grej här, fast om mig då, såklart!

Så bläddra ner för att lära er tio nya grejer om mig!- Uttalade alltid "kex" som "chex" förr, men på senare tid har jag istället börjat säga "Kex" med k alltså. Hur och varför har jag ändrat mitt uttal??


- När jag var liten klippte jag min lillebrors hår. Slutade med att han var tvungen att raka av allting då frisyren inte gick att rädda.


- Vet inte om jag sagt detta tidigare, men jag pratar väldigt mycket i sömnen. När jag sover över med folk brukar jag därför förvarna att jag snackar en del och att personen får slänga en kudde på mig om det stör.- När jag var runt 11 hatade jag idrotten i skolan, skyllde ofta på att jag hade ont i halsen och inte kunde vara med. Några år senare skulle jag komma att älska träning.


- Jag älskar att dansa och har tidigare tävlat i bugg.


- Om jag kommer på en idé under tiden jag kör bil, spelar jag in när jag berättar för att inte glömma.


- Är mästare på att glömma namn. Namnet åker liksom in i huvudet och stannar en stund, men sen försvinner det, puts väck. Måste verkligen hitta en bra strategi för att komma ihåg.- När jag är hungrig kan jag bli ett monster. Om ni någon gång skulle se mig sur eller arg, skulle det med största sannolikhet bero på att jag inte fått äta på ett par timmar.


- Jag var kär i Peter Pan när jag var liten. Han och Dimitri från filmen Anastasia. Mina drömkillar.


- Efter alla min barndrömmar om att bli sångerska hade svalnat, ville jag bli Journalist och bosätta mig i London. Jag skulle fortfarande kunna tänka mig journalistyrket, men London vet jag inte. Men vem vet, kanske blir det så?


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
,
Nej vad kul att läsa! Hade verkligen ingen aning om =) KRAM <3matildaberlin.se
Tessjohans
,
Åh så roligt, tack!! <3 Kram på dig! nouw.com/tessjohans
Carrostyle
,
sååå mysigt att läsa!!nouw.com/carrostyle
Tessjohans
,
Åh tack!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229