Tankar

onsdagstankar

Har insett att jag är en periodare. Jag gör saker, på ett visst sätt eller mycket av det, i perioder. Det kan handla om en viss maträtt eller vad jag gör och hur jag gör det. Fastnar liksom i saker på det viset tills jag tröttnar. Just nu handlar en grej om beasås. Vid varje veckohandling slänger jag ner samma märke. Samma burk. Fram till att jag föräter mig och tanken av smaken gör mig illamående. Först då kan man skymta slutet. Det brukar bli så. Det gäller även mina skrivplatser. Kan sitta på samma fläck varje kväll i vetskap om att jag skriver bra där. Fram till att jag hittar ett nytt skrivställe som ersätter det gamla.

Angående skrivandet så har det varit lite trögt på sistone. Det är mycket som ska hinnas med nu innan sommaren. Plugg och jobb och sånt. Känner att jag inte riktigt hinner varva ner eller gå in i skrivandet. I alla fall inte på det sättet jag vill och eftersträvar. Inte genuint. Vanligtvis brukar mitt skrivande komma inifrån och handla om allt jag känner och tänker. När jag inte kan vara närvarande i mig själv kan jag inte heller nå mina egentliga reflektioner. De blockeras av allt annat som måste göras och hinnas med. Vilket är synd.

Annars flyter det på ganska bra. Allt. Känner mig gladare, mer motiverad och kreativ. Ser fram emot sommaren, att faktiskt få tid till mer än minskad skollust och tentor. Jag och Alex ska upp till stugan en vecka i slutet av augusti. Åka båt och fiska och bara vara. Det blir säkert någon tripp till Halmstad och besök av min ena bror här i Kalmar också. Lite av varje. Vi får se.

Nu ska jag och Alex äta och kolla Modern family. Ha det fint <3
  • Tankar

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Jag är också en periodare! Fick i påskas infallet att börja brodera... Det höll i tre dagar och nu har det legat i mitt skåp orört sedan dess. Det bästa med mina intressen /infall är dock är att de ofta kommer tillbaka. Jag vet att jag antagligen om några månader kommer tycka att broderi är en toppengrej hahah! Har hört från vissa att detta kan bero på menscykeln? Inte alls säkert att det är sant, men känns ju en aning logiskt trots allt. Kram<3
nouw.com/wilsoon