Vardag

nu blir det sommarlov

Jag har suttit med tenta sedan i fredags förra veckan. Blev klar igår. Äntligen. Det gick inte riktigt som jag ville, min hjärna har loggat ut och att skriva om journalistik och samhälle gick inte ihop. Slutade med att jag gav upp och skickade in en halvdan text, medan jag torkade mascara på en stickad tröja som låg intill.

Men nu, snart, efter imorgon, är det över! Då tar jag sommarlov. Ska skriva, läsa, jobba, åka upp till stugan, ro båt och släppa allt. Jag behöver få distans från skolan just nu. Känner mig tom och vet inte riktigt vad jag vill längre. Det börjar alltid med att jag tror mig veta och målar en romantiserad föreställning. Därefter springer jag längs den vägen tills luften går ur. Och nu vet jag inte längre. Måste få tid till att reflektera och känna. Landa i att det inte är farligt att vara oviss om framtiden.

Imorgon fyller jag år, blir 23. Jag och Alex ska fira på kvällen. Hur vet jag inte. Han har fixat en överraskning. Det blir fint. Nu ska jag ge mig ut på stan för att fixa lite saker och ikväll ska jag ge mig tid till att läsa. Kanske skriva lite också.

Hoppas ni har en fin onsdag! <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,

Stort grattis till sommarlov och din dag (i förskott)!❤️ Relaterar till att känna sig vilsen. Jag tror semester och komma bort från vardagen ett litet tag kommer göra gott. Ge perspektiv. Vad läser du?🥰

nouw.com/wilsoon
tessjohan
tessjohan,

Åh tack så mycket!! ❤️Skönt att man inte är ensam i det här med att känna sig vilsen. Tror också att det kan ge perspektiv på det hela, det behövs ibland. Jag läser journalistik och medieproduktion. En väldigt intressant och givande utbildning faktiskt! ❤️

nouw.com/tessjohan