Fyndat på second hand

Jag har fyndat en del på second hand på sistone. Mest smågrejer. Tänker att vi kan ta en titt på vad jag hittat!

En liten kruka. Den hittade jag på Myrorna i Örebro. Dock vet jag inte vad jag vill plantera ännu. Just nu har jag otroligt många sticklingar från mina palettblad, kanske är det en sån som får bo där? Eller min avokadokärna (om den någonsin får en rot, det känns det ganska hopplöst för tillfället).

Två ljusstakar. Blev tokigt kär i dessa på en loppis. Lär bli perfekta i nästa lägenhet. När vi bor lite större och har råd att gå all in när det gäller inredning och vår stil. Just nu bor vi i en etta och det känns inte riktigt lönt att måla väggarna eller byta ut möbler. Mina studier är ju slut om ett år och då flyttar vi. Men sen så!!

En liten glaskanna, också från en loppis. Egentligen tillhörde den ett set med andra små glas, men jag fick köpa den separat av en snäll kvinna. Väldigt tacksam och glad.

Har inte riktigt bestämt mig ifall jag gillar den här än. Det är något med mönstret som får mig att tveka, det är liksom fulfint? Den fick i alla fall följa med hem och ska snart prydas med en stickling.

Till sist! Det här måste nog vara mitt favoritfynd. Har letat efter en bra picknickkorg i flera år. Blev megatokigt glad. Hädanefter kommer mina picknickar vara kompletta.

Brukar ni handla second hand?

Gillar

Kommentarer