Fotografi, Tankar

Att försiktigt badda huden

Jag lindar in mina tankar i bomull och baddar huden försiktigt. Det behövs. Den här sommaren blev inte som planerad. Det var så mycket vi ville, som jag ville. Sena kvällar och tysta minuter i stugan - känslan av att vara fri. Allt det känns förlorat. Jag sörjer nog det fastän jag vet att det kommer fler somrar. Det kommer alltid fler somrar.

Det som har varit fint är dock skapandet. Att jag hittat samma driv jag hade för tre år sedan. Det försvann när jag flyttade till Kalmar och jag har saknat det. Jag har saknat det så otroligt mycket. Det är först nu i sommar som jag insett vad det betyder för mig och vilka känslor det ger mig; jag behöver skapandet för att känna att jag lever. Utan det är livet ihåligt och grått.

Senast i fredags fotograferade jag i Beijershamn på Öland. Frågade Alex om han ville följa med. Vi tog en promenad och tittade på fåglar. Jag stannade för att ta några självporträtt och sen gick vi lite till. Tänker att jag ska fortsätta med det mitt sista år här. Öland har ju så fin natur och det vore dumt att inte passa på.

Vill kika in här oftare, speciellt nu när det lugnat sig med jobb. Hoppas ni haft en fin vecka, vi ses snart igen <3

Gillar

Kommentarer