Vi kör på en frågestund nu när det gått en tid sedan bloggen var uppdaterad.
Det blir en video med min älskling!! Ställ frågor nu ❤️😏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå alla sötnosar❤️

Jag har sån ångest över om jag skall börja blogga eller inte.. Vill ni det? Vad vill ni läsa om?
Åh hjälp mig nu ❤️

Likes

Comments

dagen då jag träffade mannen i mitt liv ! 23 juni 2014

23 Juni 2014 träffade jag världens bästa kille.

under ett antal månader hade jag blivit slagen och kränkt av mitt ex P och så den 22 juni 2014 bestämde jag mig för att göra slut på mitt lidande med P. JAg skickade ett sms där det stod ``detta funkar inte längre, det är slut och det kommer inte bli vi igen´´, jag vet att det är fegt att göra slut via sms men jag var rädd att bli slagen. Jag hade precis börjat mitt sommarjobb på en skola som vaktmästare i Torslanda när jag väl hade beslutat mig om detta. Jag blockade mitt ex från ALLT. Dagen efter åkte jag till min praktik igen och fick då ett bort över mitt finger så jag började blöda JÄTTE mycket och jag svimmade. Sköterskan på skolan bad mig åka akut till akuten vilket jag gjorde. Jag ringde min granne J och berättade och självklart kom och till mig och vaar med mig näär jag var på sjukhuset. Allt gick bra jag fick typ ett stort bandage bara haha !

Vi åkte in till stan och träffade min bästis T och var med honom vid Emotrappan. när vi har det lite roligt och tomsom är lite väl högljud så kommer tvp killar mot oss och ropar på tomson! han kände inte igen dom men tydligen hade dom festat tillsammans någon gång. så vi hälsade. Rickard och jag hamnade i något viktigt samtal när johanna ville dra hem och jag skulle åka med henne så jag bjöd med rickard och han tackade ja.

vi gick dock hem till Johanna inte hem till mig haha!! men sedan ville jag ut oh gå och då ville rickard hänga med så vi hamnade hemma hos honom. vi satt på hans altan och snackade när hans pappa kommer ut för att röka och han sätter sig på trappan i bara kallingar och vi hälsar. Sedan gick vi in till rickard och såg på beck med hans pappa. Rickards Pappa bad sedan rickard att köra hem mig vilket han gjorde men vi fastnade i bilen i ungefär 4 timmar utanför mig... haha vi pratade om hur sex skall kännas för var person. hahaha random.. men ah det var bara första kvällen. Vi krökade, festade, kysstes och åkte till en ö med min mamma där vi verkligen gick vidare med vårt förhållande. sedan den 23 juli (exakt en månad efter vi träffats) var jag och johanna på liseberg och rickard var och badade med några killkompisar och exakt när klockan slog 20.03 så frågade rickard om jag var hans... Jag blev överlycklig och skrev att vi absolut var tillsammasn!!!

sedan dess har vi hållt ihop ! ssnat 2 år ihop och vi har redan bott ihop i 15 månader snart hahah !! Vi är sjuka. men vi älskar varandra mer än någonsin!! mannen i mitt liv!!


Likes

Comments

Yeeeeyyyy

Nu är jag påväg till gamlestan för att träffa en kompis som kanske skall anställa mig på sitt företag!!! Yeeeyyy

Fett varmt på bussen dock :(

Hoppas ni har en bra dag

Likes

Comments

Året var 2012 precis efter sommaren. Jag och Kleo hade hållt på med bloggen och fått mycket hat. men vi stod upp för oss själva. Vi var starka.

Kleo fick många elaka kommentarer om hennes hår. Medan jag fick samtal till min telefon att jag borde ta livet av mig för att jag var fet och du och äcklig!! Jag var helt fel för samhället.

vi polisanmälde kommentarerna om kleo. Dagen därpå gick jag av på nordstan för att ta bussen till min skola. När jag hade gått in i köpcentret hör jag 4 manliga röster säga högt `` eyyy där är hon, på henne´´, jag vände mig om och såg attt dom sprang emot mig så jag började öka farten tills jag tillslut sprang. De fortsatte springa efter mig, jag var rädd och jag skrek efter hjälp, alla människor kollade på mig men gjorde inget.

När jag kom fram dit min buss stod skulle den precis åka dörifrån men någon snäll människa höll dörren öppen för mig och jag han på och skrek av all panik att dom skulle stänga dörren och köra därifrån, vilket de gjorde. Jag grät, men jag kunde inte säga något, jag var i chock.

Under detta året i skolan hade jag inte skött min närvaro så alla killar sa ``aha nu passar det sig att komma´´, jag visste inte vad jag skulle säga, jag bara började gråta och sprang in på toaletten.. Min bästis Kleo kom då er och försökte få ut mig... Allt jag kunde tänka på var hur jag skulle ta livet av mig. Jag ville inte vara kvar längre. Kleo fixade så min lärare kom ner med kuratorn och jag följde med kuratorn in och berättade det som hade hänt mig. Dom ringde polisen och sedan fick jag gå hem. Jag gick direkt till min kurator på ungdomsmottagningen. Jag bad om att få prata med J vilket jag fick. Vi pratade ungefär 2 timmar sedan sa han att jag inte behövde oroa mig och att det aldrig skulle hända mig igen. Jag trodde honom.

Dagen efter när jag var ute och gick hörde jag deras röster och blev helt stel av skräck men jag drog upp luvan och fortsatte att gå. Jag hörde deras röster närma sig mig och jag fick tårar i ögonen. Tillslut puttade de ner mig i marken medan en av killarna sparkade mig i magen och i ansiktet och en annan spottade mig i ansiktet. De tog inget,de ville bara skada mig. När de sedan hade gått låg jag och grät, visste inte vad jag skulle göra... skulle jag ringa polisen? skulle jag tillkalla ambulans? jag hade ingen aning. Jag trodde aldrig detta kunde hända mig. Jag var värd så mycket mer, jag kände mig grovt kränkt. jag ställde mig upp medan jag tog fram telefonen och ringde min kille P och bad han springa ut till mossen och möta mig. Han sprang till mig och var där inom 2 min och jag bara flög i hans famn och grät... han frågade vad som hade hänt men jag ville inte berätta, jag vågade inte, jag visste inte hur jag skulle säga det.

vi gick hem och det var inget mer med det förrän jag två dagar senare var helt blå i ansiktet och över bröstet och magen.

vi polisanmälde det. Detta hände i ungefär 3 år. förra året var det ett uppehåll. men för ungefär 5 månader sedan började dessa killar på samma spår igen. polisen får inte ens tag i dem. De hade 2 av dom för ett tag sedan men då fanns det inget vittne som kunde hjälpa mig få dom inspärrade.

Detta är en händelse som verkligen händer människor som kanske är helt oskyldiga... Det har också förstört ungefär hela mitt liv. JAG ÄR RÄDD.

Likes

Comments