Länge sedan...

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade här.. Jag har inte känt att jag har haft ork att prioritera bloggen så värst nu när jag har börjat jobba igen.

I början på juni började jag att arbeta igen efter sjukskrivningen. Till en början på 40% och sedan upp till mina vanliga 80%. Jag kan säga att det har känts i både kropp och knopp. Men på ett bra sätt. Det har varit otroligt kul att komma tillbaka och träffa alla barn och kollegor. Jag är faktiskt väldigt taggad inför höstterminen och ser fram emot den mycket. Det kommer nog bli hur bra som helst.

I övrigt har det egentligen inte hänt så mycket i mitt liv. Jag har försökt återhämta mig efter jobbdagarna och bli bättre. Har dock tatuerat mig ;)
Men mer spännande än så blir det inte.

Jag lider fortfarande av enorma sömnsvårigheter, trots diverse tabletter och meditationer. Imorgon är det dags för läkarbesök för detta. Jag måste erkänna att jag är väldigt negativt laddad till det besöket. Min husläkare är katastrofalt dålig. Dock ska min alldeles för hjälpsamma sambo följa med och hjälpa mig att kriga. Nu får det vara bra med sömnproblemen och dessa eviga mardrömmar. Jag orkar inte mer, jag har haft det så i över 2 år.. Min gräns är nådd för länge sen egentligen. Hur ska man kunna fungera som människa om man inte får sova ordentligt? Vi får väl se hur besöket imorgon går... Såååå otaggad.

Jag får väl uppdatera bloggen imorgon och berätta hur det gick! ❤

Gillar

Kommentarer