Läkarbesöket

Jag glömde bort att uppdatera er om läkarbesöket jag hade i fredags. Så jag gör det nu istället.

Läkaren var lika dryg som vanligt och totalt vägrade att lyssna på mig, trots att min sambo var med och intygade om allt jag berättade om. Att jag sover extremt dåligt, drömmer hemska mardrömmar, skriker och slåss när jag sover. Han ville egentligen inte göra något, utan bara ge mig en remiss till psykiatrin (den tog jag mer än gärna emot). Men då blev både jag och min sambo förbannad. Jag har inte fått sova ordentligt på över 2 år. INGA tabletter har funkat för mig. Då ville han skriva ut några som jag redan provat och som en funkat. Det vägrade jag och han skrev ut något annat. Men det var först efter en jäkla massa tjat och irritation från min sida. Det finns verkligen ingen som helst empati i den människan. Men denna gång blev jag inte utskälld i alla fall.

Hur som helst fick jag en remiss till psykiatrin också, och det känns riktigt bra. Så förhoppningsvis får jag rätt behandling och rätt diagnos? För just nu, eller jag har känt ganska länge att det inte bara kan vara en depression. Jag tror det är något mer/annat. Vi får se, först ska jag få en tid dit. Jag hoppas verkligen att jag får den hjälp jag behöver.

Det var en liten kort uppdatering om läkarbesöket och hur det ligger till på den fronten just nu.

Idag har jag njutit massor! Jag, sonen och sambon drog iväg en sväng till Nynäshamn. Tanken var att vi skulle ta en liten promenad och leka vid en lekplats vid hamnen. Det gjorde vi, men sedan blev det även middag på en uteservering där och en mjukglass. Det var så otroligt mysigt att sitta vid kajen och äta tillsammans med de käraste jag har. Det var länge sedan jag kände mig så otroligt lycklig, jag blev alldeles känslosam. Det var avkopplande på sån hög nivå, inga krav. Bara vi tre, god mat och en himla massa skratt. En lyckad dag med andra ord!

Jag hoppas att ni har haft en underbar helg! ❤

Gillar

Kommentarer