Fantastisk helg

Denna helg har varit så otroligt mysig på alla möjliga vis. Jag och sambon + hunden åkte iväg till Sundbyholms slott. En present vi fått av sambons föräldrar. Det var så otroligt fint där, lugnt och mysigt.

När vi kom dit så började eftermiddagen med afternoon tea. Det var helt makalöst! Det fanns så mycket gott att välja på. Mängder av olika te-sorter, men tillbehör som honung/socker, skivad citron m.m.
Snittar, minipajer, scones, ostar, marmelader och mängder med bakverk. En matälskare som jag blev helt lyrisk. Allt var utsökt och i en mysig atmosfär på slottet med tända ljus.

Efter allt detta goda blev det champangeprovning. Det var väldigt spännande och lärorikt faktiskt. Jag lärde mig en hel del nytt där. Flera goda sorter hade dom. Vissa var mindre goda. Men det var en kul upplevelse.

Direkt efter provningen var det dags för "mord i maten". En middag med en interaktiv mordgåta som vi gäster skulle försöka lösa. Ville man fick man vara med och blev då tilldelad olika "roller". De två skådisarna hade ett fast manus att följa men gästerna fick improvisera hej vilt. Även där var ju maten helg gudomlig. Dessutom ett spännande upplägg på en middag. Jag är glad att jag har fått uppleva det, det var mycket spännande. Även om vissa deltagare gick in lite väl mycket i sina "roller" och försökte ta över.

Efter middagen gick vi till rummet och tog det lite lugnt. Men sedan gick vi till baren i slottet och tog oss en varsin kvällsdrink. Den stämningen och atmosfären där var helt underbar. Lugnt, massor med tända ljus, skinnfotöljer, lugn musik. Jag kände bara ett otroligt inre lugn när vi satt där och småpratade. Klockan blev ganska mycket, vi var sist därifrån.

På morgonen var det ju dags för den underbara frukostbuffén i källarvalvet. Återigen, FANTASTISK mat, mysig stämning med levande ljus överallt.

Jag kan varmt rekommendera ett besök på Sundbyholms slott. Det var helt otroligt mysigt, god mat och trevlig personal. Jag är så glad att jag fick åka dit. Framförallt är jag så otroligt tacksam för presenten vi fick. Så otroligt rart av sambons föräldrar. Den bästa presenten någonsin faktiskt.

Jag är också otroligt glad att jag fick åka dit med min sambo. Jag älskar honom över allt annat och jag är så glad och tacksam för allt han gör för mig. För det stöd han är i mitt liv ❤ Han är det bästa som har hänt mig. Jag är så otroligt lycklig just nu! ❤

#Sundbyholmsslott #kvalitetstid #minkärlek #tacksam #mysigt #lyckligtjej #måbra #minresa #kämparmotdepressionen #heltunderbart

Gillar

Kommentarer