Sluta aldrig drömma

Här kommer en riktigt fin solskenshistoria om en tjej, Amanda Erixon, som jag träffade för några år sedan i Stockholm. Jag kände direkt att vi klickade, även om vi bara hängde på jobbet ett fåtal gånger. Hon berättade om sina drömmar inom skådespeleri och artisteri och jag lyssnade ihärdigt.


Där och då sa jag till henne: Du verkar så passionerad kring detta, ta dina drömmar och åk till New York eller Los Angeles! Det värsta som kan hända är att du får åka tillbaka.


Där och då tänkte jag inte så mycket på vad mina ord kunde göra för påverkan på henne. Tills jag läser att hon har flyttat till New York för att satsa på sina drömmar. Visst, mina ord va en liten del, men vad jag vill få fram är att tjejer alltid borde peppa varandra. Man får så mycket tillbaka på det.


Idag är hon framgångsrik och har precis gjort off-Broadway debut i musikalen, Esther i New York. Den spelades till fulla hus förra veckan och Amanda Erixon fick väldigt fina utlåtanden om sin karaktär, sång och dans.


Så till er alla där ute som drömmer om något, våga ta steget och se vart det leder. Det värsta som kan hända är att du blir en erfarenhet rikare. Vill du se musikalen kan du gå in Här

Love Therese

  • 831 visningar

Gillar

Kommentarer