Avundsjuka och mina vänner

Hon är snyggare, intelligentare, rikare, mer framgångsrik. Bättre än mig. Avundsjuka. Något av det värsta jag vet, ändå drabbar det oss alla. En osäkerhet hos oss själva som överförs till någon annan.

Allt oftare ser jag att tjejer på sociala medier trycker ner varandra istället för att lyfta. Det tycker jag är så tråkigt. Att man blir avundsjuk ibland är helt normalt, men låt aldrig din avundsjuka gå ut över någon annan. Försök se det som att du kan få inspiration av din vän eller kanske få råd av någon mer framgångsrik. Någon dag kanske det är din tur och då har du inget att vinna om du snackar skit bakom ryggen.

Jag är inget helgon och jag har snackat skit i mina yngre dagar. Inget jag är stolt över. Jag ångrar det djupt. Och vill därför med detta inlägg försöka få någon att inte göra samma misstag som mig. Att överösa med kärlek tar dig så mycket längre, både i bättre självkänsla och i vänskap. Vi är alla olika och just du har många bra kvaliteer. Använd dom istället för att fokusera på det du inte kan.

Så idag vill jag hylla några fina underbara tjejer som förtjänar massor av pepp.

Heidi Dahlbom
Min allra käraste vän. Tänk att jag fick vara din tärna. Bara en sån sak. Du har kämpat i medvind och motvind, alltid med humor och ett leeende på läpparna. Tack för att du alltid får mig att skratta. Du är stark, vacker och en helt underbar vän. Just det, Heidi, du är kick ass bäst på fest och en världsfin mamma med världens finaste son. Du är grym!

Johanna "Yayanaomi" Ljungkvist
Vilken jäkla stjärna du är. Du inspirerar så många inklusive mig själv. Vilken framgång du skapat för dig själv. Så mycket som du kämpat med din blogg och sociala medier. Till slut gav det resultat. Du har haft tuffa tider med familjen, men ändå alltid rest dig upp och kämpat vidare. Du vacker och du är grym! Vill du också peppa Johanna så hittar du hennes blogg här.

Sara Melander
Wow! Hur cool får man va?! Du är sjukt bra på det du gör och kommer nog alltid påverka mig att känna mig ung och fri. Du är snygg, har en cool stil och alla som är nära dig vill ha dig som vän. Va på riktigt svårt att hitta en bild där du inte var omringad av coola vänner. Tack för ditt eviga lyssnande och för alla galna upptåg. Du är grym!

Så unga vi va här, haha!

Sofie Ruberg
Börjar fundera på hur jag fick så coola vänner, haha. Kolla bara liksom! Du är ett original, finns ingen som dig. Du har alltid varit dig själv oavsett vad. Det är en styrka som jag beundrar. Att aldrig ändra sig för någon. Du är så jäkla fin och naturligt vacker och har så mycket kärlek och glädje i dig att det räcker till hela världen. Tack för att du alltid står vid min sida. Du är grym!

Johanna Rasmussen
Helt galen. På ett bra sätt. Snygg. Och massor med kärlek till sin vackra dotter. Älskar din stil och att du alltid bara kör på. Du har kämpat som fasen och jag är mäkta stolt över dig. Du är grym!

Insåg nu att listan kan bli hur lååååång som helst. Så jag får fortsätta i ett annat blogginlägg,typ imorgon. 🙈Hoppas du som läser detta får inspo att peppa någon som du tycker förtjänar det. Kram! 💕

Love Therese

  • 1 362 visningar

Gillar

Kommentarer

Snabela ,
Tänk va avundsjuka kan ställa till det med det mesta.
nouw.com/snabela

Liknande inlägg